2777
2789
آیو آی ارزونه ای وی اف گرون. دکترا باای وی اف صد درصد پسرو نمیگن دکترمن صد درصدمیده

ای یو ای بازم احتمال ۷۰ درصد جنسیت مد نظر میشه.ولی ای وی اف احتمال ۹۰ ب بالا ک اون ۱۰ درصدشم میذارن برا حکمت خدا ک اگه نشد چون واقعا دیگه درصد بااااالایی اون چیزی میشه ک‌میخوای.ن‌گلم هیج روشی ۱۰۰ درصد کامل نیست هیچ چیزی مطلق نمیشه این وسط خواست خدا هم‌هست😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای یو ای بازم احتمال ۷۰ درصد جنسیت مد نظر میشه.ولی ای وی اف احتمال ۹۰ ب بالا ک اون ۱۰ درصدشم میذارن ...

نمیدونم دیگه اینشو ولی دکترم گفت رژیم احتمالشو میبری بالا. صد رصد. میخای. ای وی اف میکنم. میگم دکترمم خیلی دقیقه و وقت میزاره. 

من بخاطر پسر دوستی نه دوتا دختر دارم. این دخترا داداش نمیخان بعد ما اقا بالاسر نمیخان 🫤🤣

نه خیر آقا بالا سر نمیخوان 

خودشونو مستقل بار بیار نه اینکه بخوای پسر بیاری که بالا سر دخترات باشه و بهشون دستور بده 😐

تو کدوم دوره زندگی میکنید واقعا 

کجایی هستی؟

اصالتا از طرف پدر اصفهانی از طرف مادر ترک قشقایی 

ولی به خاطر کارم گیلان زندگی میکنیم 

طرف پدرم زیاد بچه دوست نیستن کلا ولی طرف مادر عشق دخترن اکثرا!

شما خودت کجایی هستی ؟

چجوری میزنید  برام جالبه ببینم برای من درست بوده یانه

چند مدل داره باید ببینی کدومش برات درست در میاد اگه خواستی برای بچه دوم اقدام کنی دیگه از اون مدل استفاده کنی بزن تعیین جنسیت آنلاین چینی دو مدلش میاد یکی دکتر علیرضا یکی هم  با دقت ۹۳ درصد

نه اتفاقا خیلی هم درسته برای من و اعضای خونواده و اطرافیان همه درست در اومده بعد نظره دیگه نمیتونیم ...

عزمزمه آخه بررسی گردیم اول برای ۳۰ نفر فقط یه خطا داست بعد یه گروه دوستام باردار بودن حساب کردیم برای دو سه تای اول درست در اومد برای چهار پنج تای بعد کاملا اشتباه دیگه من اعتقادم بهش از دست دادم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤