2777
2789
عنوان

عید دیدنی سال ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 2699 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس برو بذار ببینه تو احترام میذاری ولی اونا بی‌توجهی میکنن

دوماه پیش جهاز مرده شورشو اوردن خونه رفتم تا شب باهاشون کار کردم یه تشکر خالی نکردن روز بعد جمعه بود رفتیم کوه به زور خودشون نزاشتن من از گوشت خودم کباب کنم بعد برا هر سه تامون ۱ بشقاب گوشت گذاشتن عین کارگرای افغانی انقدر ناراحت شدم که مثلا اینجور تشکر کنن بی شخصیتای ندید پدید بعدش دخترش برا من کلاس میزاشت ومشغول سلفی گرفتن با بقیه دخترا سد تو ماشین بودن با دخترا پشت من حرف میزدن من اومدم صدای یکیشون شنیدم گف اومد اومد بس کنید دیگه

اولا اینکه اگر میخوای موفق باشی و مثل اونها نشی و آینده بهتر و آرامش در زندگیت باشه ، سعس کن یک الگو برای خودت انتخاب کنی ، الگویی که در طول زندگیش خطایی نکرده و زندگیش عاری از حتی یک لکه باشه ، و به سفارشات این الگو دقت و عمل کن ، دونا صبور باش و در جواب پرخاشگری ها عین نفر مقابلت رفتار نکن ، سوما اگر ناراحتی دیدی زود فراموش کن و تا میتونی خودت محبت کن ، حتی اگر بازخورد محبتت هم بدبوده باشه به روی خودت نیار ،، هر کاری اونها می‌کنند مثل اونها رفتار نکن   ،،، فکر کنم با این صحبت ها   حتما عید دیدنی با یک هدیه مناسب برو و اصلا گذشته رو به روشون نیار ، هیچ وقت هم عملکرد اونها رو به شورهت نسبت نده ، سعی کن زندگیت آرامش داشته باشه ، چهار چوب خانه تو فقط مال تو و شوهرت هست نه جایگاه حرف و عملکرد دیگران