2777
2789
سفید فورا لک میشه دم به دیقه باید دستمال کشید چوبی خوبه سال به سال لک نمیشه

اصلا اینجوری نیست فقط کابینتی که زیر سینکه باید هی دستمال بکشی اونم فرق نداره هر رنگ باشه باید تمیز کنی اب میریزه لک میشه بقیه ماهی یبارم بزور نیازه پا کنی

امیدوارم بزودی من و همسرم مادر پدر بشیم...خدایا سپردم به خودت من سعی و دعا میکنم توام اجابتم کن...🥺♥
سفید باچوب خوب نمیشه عایا؟ 

طوسی وقهوه ای

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اینجوری نیست فقط کابینتی که زیر سینکه باید هی دستمال بکشی اونم فرق نداره هر رنگ باشه باید تمیز ...

اخه من به لک دست هم حساسم باید جای رد دستمم نباشه

کناره دستکیره ها همیشه اثر رد دستم میمونه

اخه من به لک دست هم حساسم باید جای رد دستمم نباشه کناره دستکیره ها همیشه اثر رد دستم میمونه

اون دیگه به جنس کابینتم بستگی داره

امیدوارم بزودی من و همسرم مادر پدر بشیم...خدایا سپردم به خودت من سعی و دعا میکنم توام اجابتم کن...🥺♥

صدفی

شیری

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
سفید باچوب خوب نمیشه عایا؟ 

مال من سفید و چوبه ولی چوب یه دست دیدم خیلی شیکه

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️