2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 25 پست
آره ولی این غضروفه چیه ک دیده میشه و مانع راحت نفس کشیدنم میشه  

کلا تنفس تا یه مدت دچار مشکل باشه طبیعی هست اما حتما برای اینکه خیالت راحت بشه پیش متخصص حلق و گوش و بینی دیگه ای برو و بگو چون دکترم توجهی نداشت گفتم نظر شما رو هم بدونم... 

احتمال داره ورم باشه فکر میکنم اگه چیز خاصی بود دکترت میگفت بهت حتما 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا تنفس تا یه مدت دچار مشکل باشه طبیعی هست اما حتما برای اینکه خیالت راحت بشه پیش متخصص حلق و گوش و ...

ورم‌ ک نمیتونه باشه چون داخل بینیمه و سفید و پلاستیکه من حالا قراره برم پیش یه دکتر دیگه اما میترسم بگن ما نمیتونیم دست بزنیم

ورم‌ ک نمیتونه باشه چون داخل بینیمه و سفید و پلاستیکه من حالا قراره برم پیش یه دکتر دیگه اما میترسم ...

داخل بینی هم ورم میکنه بعد از عمل 

اگه پلاستیک که ربطی به بینیت نداره.. خود دکتر چیزی داخل بینیت نذاشته که بعدا در بیاره؟ 

بگو فقط میخوام بدونم مشکل خاصیه یا نه برای همین اومدم 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
اگه پلاستیک که ربطی به بینیت نداره.. خود دکتر چیزی داخل بینیت نذاشته که بعدا در بیاره؟  بگو فق ...

غضروفیه ک بینیمو نگه داشته من فقط میگم چرا بیرونه چرا بهش دسترسی دارم چرا جلوی تنفسمو باید بگیره چرا باید باعث درد بشه اذیتم میکنه کلا

غضروفیه ک بینیمو نگه داشته من فقط میگم چرا بیرونه چرا بهش دسترسی دارم چرا جلوی تنفسمو باید بگیره چرا ...

نمیدونم والا حتما باید پیش یه دکتر بری چک کنه یا پیش دکتر خودت... دستش هم نزن اصلا برو پیش دکتر بهت بگه 

دست بزنی بدتره

مرسی عزیزم از وقتی ک گذاشتی🌹

خواهش عزیزم انشالله چیزی نیست الکی استرس نداشته باش 🤗