2777
2789
عنوان

دقت کردین؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 66 پست
شما وقتی متوجه نمیشی دیگه احتیاجی به ریپلای  تاپیک های اوشونو نگاه کنید دنبال ژل لب و این چیزا ...

اگه منو میدیدی این حرف و نمیزدی و انقدر زود قضاوت نمیکردین نمونش خود من اگه اینکارو بکنم تازه بعد 40سالگی اولین بار فکر نکنم اضافی باشه😐 وقتی شوهر خودش راضی باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منو میدیدی این حرف و نمیزدی و انقدر زود قضاوت نمیکردی حتما مجبور بودم اینکارو بکنم تازه بعد 40سا ...

براش توضیح نده 🤣🤣🤣🤣

به من هم میگه با شوهرم دعوام شده 

وای خدایا چقدر خندیدم 

بابا این میخواد پف فیل بشه ولش کنید 😂😂😂😂

شما وقتی متوجه نمیشی دیگه احتیاجی به ریپلای  تاپیک های اوشونو نگاه کنید دنبال ژل لب و این چیزا ...

شما یه جوری حرف میزنید انگار زندگی فقط خوردنه چون شکممون سیره همه چی عالیه بسکنید این شعارهارو

براش توضیح نده 🤣🤣🤣🤣 به من هم میگه با شوهرم دعوام شده  وای خدایا چقدر خندیدم  بابا ا ...

😂😂😂😂احترام از احترام میاد خوشگل خواهر خوشحالم که تونستم عصبیتون کنم و اینکه تا الان فکر میکردم دعوا داشتید ولی انگاری از همون اول یه سری مشکلات عقلی بوده و اینکه همه یه روزی خوب میشن و شفا پیدا میکنن شما غصه نخورین 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
براش توضیح نده 🤣🤣🤣🤣 به من هم میگه با شوهرم دعوام شده  وای خدایا چقدر خندیدم  بابا ا ...

چی بگم در نظر ایشون زندگی فقط خوردنه باید به همین قانع بود لذت بردن چی میشه مگه ما رباتیم انسان با لذت از زندگی و  امید به آینده بهتر و زندگی بهتر زنده ست اگه اینا نباشه چطور میشه با انگیزه به زندگی ادامه داد. 

شما یه جوری حرف میزنید انگار زندگی فقط خوردنه چون شکممون سیره همه چی عالیه بسکنید این شعارهارو

شما خوبین کافیه براتون یا بیشتر بگم؟ 😂

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
ببین گلم اول اینکه شما اگه مخالفتی با یک موضوع دارید میتونید به صورت مودبانه و با احترام بگید  ...

یعنی میری دونه دونه تاپیکها و کامنتهای کاربرهارو شخم میزنی و زیر و رو میکنی😳

مثل اینکه حالت خوش نیست بگیر بخواب با همه کاربرها بحث و دعوا و بی ادبی و جسارت یه سری ایموجی که خن ...

خوبه والااااا اول من شروع کردم؟

شما دارین درست میخونین؟ 

اول به من میگن ساکت شو و کلی توهین 

من حق جواب دادن ندارم؟ 

شما جوری رفتار میکنید انگاری فقط شما خوبین بقیه 

من عذر میخوام ولی خب اگه دعواتون میاد و مخالفین میتونین نظری ندید

بنظرم دیگه پیام اسی رو ریپلای نکن ولش کن

به خدا که بعضیا عقل ندارن راحتن😂

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
حوصله مباحثه داری؟

نه اصلا ولی جواب یه سری چیزا رو نمیشه با سکوت داد 

آدم یه تاپیک حس خوب میزنن 

همون چند نفری که لایک کردن برای من بسه نمیدونم چرا بقیه اینقدر جبهه گرفتن انگار همه چیو من گرون کردم 

بنظرم دیگه پیام اسی رو ریپلای نکن ولش کن به خدا که بعضیا عقل ندارن راحتن😂

بعضیا هم فاقد شعورن! 🙂