2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 145 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم خیلی جاها از خودم کم گذاشتم دیدم شوهرم عادت کرده به خرج نکردن😐الان کلی واسه خودم وقت میزارم ...

بهترین کاره 

وقتی زن برا خودش کم میذاره و دائم در حال پس انداز یا خونه زندگی جمع کردنه حتی اطرافیان هم بد عادت میشن 

توقع دارن زن سال تا سال یه روسری هم برا خودش نخره 

بهترین کاره  وقتی زن برا خودش کم میذاره و دائم در حال پس انداز یا خونه زندگی جمع کردنه حتی اطر ...

اره بلبا من دیگه یه جوری شده بود تا یه چیزی میگرفتم مادرشوهرم چپ چپ نگاه میکرد چند سال 10 سال پیش من 40 تومن دادم یه سرویس پاسماوری گرفتم قسطی مادرشوهرم بهم گفت ببین شوهرت به چه سختی کار میکنه نرو آت آشغال بگیر😐الان همون پاسماوری یک میلیون و سیصد شده

تف به روش... بنده خدا زنه اول افسردگی بعد زایمان نگیره....  نکنه هر ۵ تا بچش دختره؟ زنه ...

نمیدونم والا

اگ دختربود میگفتن

گفتن چندسالع عاشق شده😒

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اره بلبا من دیگه یه جوری شده بود تا یه چیزی میگرفتم مادرشوهرم چپ چپ نگاه میکرد چند سال 10 سال پیش من ...

مخصوصا وقتی یکی مستاجره دیگه کلا باید خودشو فراموش کنه چون مستاجره تا خونه نخریده نباید چیزی برا خودش و خونه بخره 

اکثرا تفکرشون اینه 

لاف.نزن#  

چ لزومی داره

کلا چندتا تاپیک دارم همشم درمورد حاملگیه

این خیلی برام عجیب بود ک اومدم گفتم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منظورت. ازدواج مجدد دیگه ؟؟

همزمان دوتا همسر داره الان

من بیشتر اونی ک زنش شده رو مقصر میدونم تا مرده

جفتشون قد هم مقصرن

مخصوصا وقتی یکی مستاجره دیگه کلا باید خودشو فراموش کنه چون مستاجره تا خونه نخریده نباید چیزی برا خود ...

نه بابا الانم خونه خریدم میرم دوشنبه بازار چاقو بشقاب میوه گرفتم واسه عید اونم اونجا بود یه جوری نگاه میکرد 😂 

ببخشید ولی دختر همسایه تون دله بوده و حرص پول داشته و زندگی خراب کن هیچ وقت هم آسایش نخواهد داشت چطو ...

اره خاکبرسر ازش بدم اومد

نه گلم برای مرداشون عادیه نه زنا.حقیقتا خیلیم سخته نمیدونید چه دردی میکشن اما بخاطر اینکه هیچ حمایتی ...

چون دختراشونو میفرشون 

هم شیر بها میگیرن هم جهیزیه رو داماد میده

ما ولی شیر بها نمیگیریم کلیم جهاز میبریم خونه شوهر

چون دختراشونو میفرشون  هم شیر بها میگیرن هم جهیزیه رو داماد میده ما ولی شیر بها نمیگیریم کلیم ...

جدیدا این قانونو لغو کردن گفتن کسی حق نداره اینکارو بکنه.بین مردمم داره خیلی کمرنگ میشه جاش مهریه تایین میکنن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت