2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 145 پست
آره هست  ما یکی از همکارای داییم ۴ تا زن داره  ولی تو ایران که هیچ فقط تو امارات ۳ تا خو ...

یاخداااا ۴ تا 😐😐😐

خاک ت سرش بیشعوور

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تو خانوادشون دو زنه بودن مرسوم هست

یعنی چی مرسومه 😐

چ رسم مزخرفی 

اگه اینطوریه باید دو شوهری بودن هم رسم باشه 

تروخدا نگین قبح کار میریزه 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
سخت نیس؟ همسنم باهات نمیدونم چرا همش از مسئولیت متاهلی میترسم و تالان ب شوهر فک نکردم

سخته بیشتر از اون چیزی ک فکرشو بکنی ولی از ۲۵ب بالا خوبه ازدواج برای کسایی ک پخته نیستن و چیزی حالیشون نیست سخته برای منی ک ۱۵سالم بود ازدواج کردم یه اتاق ۹متری و جارو میکردم کلی خسته میشدم عرق میکردم😂😂😂قر زدنهای شوهر بماند ک لباسم چرا خراب اتو کردی چرا لک داره چرا جورابمو‌نشستی چرا این کار نکردی چرا اون کار نکردی ولی خب خداراشکر گذشت ولی تا الانم هنوز همش ایراد میگیره برای کارام

برای رسیدن به ارزوهام صلوات بفرستین 🌖💜😔
الان دیدم گفتی بلوچستان هستی  اونجا عادیه اینجا شهر ما دیگه اگه یکی 3 تا بیاره هم عجیبه

اره خوشبحالتون الان بچم سه سالشه همه میگن بچت بزرگ شده چرا بچه نمیاری😂

برای رسیدن به ارزوهام صلوات بفرستین 🌖💜😔