2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 145 پست
متوجه نمیشم

اشتباه متوجه شدم منظورتو عزیزم

پاکش کردم

ببخشید🌹

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما کدوم شهرید؟شاید مسخره کردن ۵تا بچه داره ،الان ۵۰،ساله هاشم ۵تا بچه ندارن

نه بابا

زنداداش دختره هم تایید کرد ۵تا داره

من ک مشهدیم

ولی اونا افغانیین عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ارع بخدا فقط از مامانم 😂😂😂مامانم ٣٦سالشع

چجوری هستین باهم دعوا نمیکنین ؟

بچه های من دوتا هستن همش همدیگه رو میکشن😒

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
مگه زن اولی هست؟

اره عزیزم

میگم ۳روزه زایمان کرده

نه بابا زنداداش دختره هم تایید کرد ۵تا داره من ک مشهدیم ولی اونا افغانیین عزیزم

عروس افغانیه یا داماد ؟

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
باورم نمیشه،خدایی،من دوستام تو رنج سنی مامانت ن،اما اکثرا مجردن،شمااهل کجایی

اره بيچاره مامانم منم ازدواج كردم بچه دارم الان مامان بابام نوه دارن بچع ك بماند

برای رسیدن به ارزوهام صلوات بفرستین 🌖💜😔
میشه عزیزم من آدم میشناسم پسره تو ۲۰ سالگیش اولین بچش دنبا اومد 

احتمالا قیافشم مشخص بود سنش زیاد نیس