2777
2789
عنوان

لیزر بکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 42 پست
زایمان فرق داره و طرف یا دکتره یا ماما ولی اینا کار واجبی نیس

چرا فرق داره زایمان هم واجب نیست کی گفته واجبه ؟

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم تو زایمان یکی بیاد نجاتت بده ثوابم داره ولی اینکه بری بذاری جلوی یکی اصلاح کنه این گناهه

خانم فکرکنم شمامال عهدبوووقی به هیچ وجه حاضرنیستم باشمابحث کنم متاسفم بخاطر افکار خاک خورده ای که دارین یه چیزی همینجوری برای خودتون میگین شاید یکی به موبرو ژیلت حساسیت داره چرابایدباوجودلیزر ازمشکلات پوستی رنج ببره

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
منظورم تو زایمان یکی بیاد نجاتت بده ثوابم داره ولی اینکه بری بذاری جلوی یکی اصلاح کنه این گناهه

پس این همه بخاطر عفونت وسونوواژینال و معاینه و عمل میریم دکترزنان حرامه چون مارونگاه میکنه ؟ من خودم میخوام دوتازایمان طبیعی داشتم الانم میخوام عمل تنگی واژن انجام بدم پس چون کار واجبی نیست حرامه چی فتوا میدی شما🤣🤣🤣

نه گلم میشه چون ادم دستش نمیرسه خوب شیو کنه دیگه موبر بذاری بهتره بازم خواستید از اپراتورتون بپرسید

آره منم لاین رو نمیتونم کامل بزنم 

حتما میپرسم ممنونم

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌿🌱
عجبا حرامه چیه آخه مگ زنا کردم

عزیزم چرا خودتو ناراحت میکنی

جواب نده دوست داشتی رفتی و به کاری که میدونی درسته ادامه بده تمام

منم رفتم و خیلی هم راضی م

یادت باشه یه روز برمیگردی به عقب نگاه می کنی و‌ به همه اون چیزایی که گریه دار بود میخندی
خانم فکرکنم شمامال عهدبوووقی به هیچ وجه حاضرنیستم باشمابحث کنم متاسفم بخاطر افکار خاک خورده ای که دا ...

اره دستورات خدا پوسیده و فقط افکار شما مدرنه

بمن چه خانوم برو بذار جلوشون تا شیوت کنن 

نگاه کردن دو تا خانوم به عورت هم‌حرامه 

کسی که می‌ره لیزر یا می‌دونه از نظر شرعی حرامه و باز این کارو انجام داده پس دیگه حرفی نمی‌مونه یا نمیدونه و اصلا براش مهم نبوده که پرس و جو نکرده باز هم نظر شما اهمیتی نداره.اینقدر تو تاپیک های مرتبط با لیزر نظرات جنجالی ندید که تاپیک بترکه

اره دستورات خدا پوسیده و فقط افکار شما مدرنه بمن چه خانوم برو بذار جلوشون تا شیوت کنن 

ازاول هم به شمامربوط نبود دوباره موضوع تاپیک روبخون ببین استارترسوالش چی بود خودت و میندازی وسط میگی و حرامه وگناهه و....آیا اسی پرسید گناهه یانه ؟؟که واسه خودت فتوامیدی واسه اینجور فتواها چیزی که زیاده علما ماخودمون هم علم وآگاهی داریم لازم نیست شما خودت روناراحت کنی 

من وطیفمه بگم توام لازم نبود خودتو بندازی وسط منو ریپلای کنی

وظیفه😳😳😳