2777
2789
عنوان

اسکرین پیام شوهرم.دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی..  بچه داری؟؟  اگه من بودم جدا میشدم چون حتی از سیگارم متنفرم خدا بهت صبر بد ...

ن بچه ندارم 

حالا طلبکارم هست این همه مدت صبر کردم الان داره دستمزدمو با کتک میده

ن بچه ندارم  حالا طلبکارم هست این همه مدت صبر کردم الان داره دستمزدمو با کتک میده

غلط کرده میزنتت مرتیکه زن مثل دسته گل بهشون میدن پژمرده و افسرده تحویل میدن

بازم تلاش کن اگه درست شد که بهتر اگه نشد تا بچه نداری جداشو مگه یه زن چقدر عمر میکنه که بخواد عمرشو پای این موجودات نر بذاره

ن بابا پول نمیدم .فقط میگ‌ دونفر ازت تعریف کردن فک میکنی چی شدی اونا دارن تو رو یاد میدن بدبختت کنن ...

ببین مردا از اینکه یکی از خانومشون تعریف کنه بدشون میاد احساس ناامنی بهشون دست میده که وای نکنه احساس سر بودن کنه منو ول کنه نباید جلوش میگفتی 

چون من شوهر خودمم اینجوریه الهی بمیرم برات درکت میکنم به یه ترفند زنانه درستش کن 

اصلا تا میام حرف بزنم جرو بحث دعوا پیش میاد.با خودم میگم صحبت نکنم بهتره .

نمیدونم چجوری راضیش کنم😥

بذار یه دو سه روز بگذره ازش بعد بهش بگو خیلی ناراحتم میخاستم آرایشگری یاد بگیرم که حداقل یه درآمدی هم داشته باشم بتونم به تو و زندگیمون کمک کنم تو باید افتخار کنی وقتی یکی میگه من خوشگلم من هر چی خوشگلی هم داشته باشم ماله خودته عشقم   ببین تو دلتم که نباشه این حرفارو بزن تا به قول معروف خ.ر..ش کنی به اون چیزی که میخای برسی