2777
2789
عنوان

چخبره اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 22 پست
وایییی نه فک کنم یا اینه که تو میگی یا برعکس خیلی بدبخت شدن ارزش پول کم شده میخان بکارن تا رشد کنه ...

شایدم ک

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردم داروندارشون رو دارن تبدیل به چیزی میکنن که ارزشش حفظ بشه!خدا بخیر کنه

اخه یکی مث ما فقط یه حقوق داریم تا تا وسط ماه می‌کشه واسلام   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

طلا شده ۲م و خورده ای

قبلا چند بود مگه   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

قبلا چند بود مگه    

۴سال پیش ۴۵۰بود پارسال ک خریدم طلا رو ۱و سیصد بود الان شده ایتفدر

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
مردم دارن به گرون تر شدن همه چی کمک میکنن 😏

ساقه طلایی چیه شده پونزده تومن قبلا یکیش رو با چایی می‌خوردم بی دغدغه الان نمیشه که   

۴سال پیش ۴۵۰بود پارسال ک خریدم طلا رو ۱و سیصد بود الان شده ایتفدر

اوف خیلیه خدا کمک کنه گرونی بیداد می‌کنه 

ساقه طلایی چیه شده پونزده تومن قبلا یکیش رو با چایی می‌خوردم بی دغدغه الان نمیشه که    

اکثر کاسبا اجناسی که دارن رو نمیفروشن تا چندروز بعد گرون تر بفروشن.علاوه بر مسئولین بی خیال،خودمونم به خودمون رحم نمیکنیم

همه جای ایران سرای غم است...