کاش اسباب بازی نمیخریدی .هم گرونه هم کسی که محتاجه چیزای واجب تر نیاز داره . مثلا بهزیستی خیلی از مددجوها پوشک نیاز دارن .یا الان که عید و ماه رمضون قراره بیاد برنج و مرع نیاز دارن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میتونی به این مدارس سر بزنی و از مدیر لیست دانش اموزهای بی بضاعت رو بگیری و براشون نوشت افزار و کیف و کفش و...تهیه کنی
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
نمی دونم چرا ولی اگه جات بودم با این پول به چند تا بچه کار کمک میکردم یه میرفتم یه داروخونه پول داروهای حساس و کمیاب که بعضیا قدرت خریدش رو ندارن حساب میکردم
درود و ارادت ، آسایشگاه معلولین نمونه واقع در جاده شهریار، من بارها واسشون خرید کردم، از مایحتاج اولیه تا وسایل بازی، اکثرا هم بچههای سندرومداون هستن که به نظرم پاکترین مخلوقات خدا هستن، دیدن خندههاشون حال دل ادمو خوب میکنه
بجای اینکه سی میلیون و پخش کنی بین خیلیا و اسباب بازی و خورد و خوراک بشه
به چند نفر کمک کن مثلا سه چهار نفر که مهارت یاد بگیرن شاغل بشن بتونن خودشون خرج خودشون دربیارن و زندگی کنن نه اینکه هر دفعه یکی بیاد منت بزاره سرش یه پاکت ماکارونی و روغن بهش بده