2777
2789
ن عزیز چنین چیزی نیست راحت باش جلسه چندی من کوترا میرم جلسه ۳ اما موها کمو بیش اومدن باز دستگاه ...

عزیزم جلسه اول ودوم ریزش هس جلسه سوم بازم رویش زیادمیشه ودوباره کم کم میریزه

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بروبچ من یک هفته پیش لیزر کردم موهام زبر هست. دراومد که پس کی میریزه؟ جلیه اولم بود. بهم گفت ۱۵ روز ...

باموچین در بیار خودت ببین درد نداری

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند
عزیزم جلسه اول ودوم ریزش هس جلسه سوم بازم رویش زیادمیشه ودوباره کم کم میریزه

وای باراول عااالی بود جلسه دوم اومد شدییییید جلسه ۳هم رفتم کمو بیش اومدن

من جلسه اول کلی کیف کردم گفتید دوباره در میاد خورد تو ذوقم ک

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بیاین تاپیک اخریم براتون توحید بخونم 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

من جلسه اول کلی کیف کردم گفتید دوباره در میاد خورد تو ذوقم ک

این موهایی ک داری باریشه میریزن 

موهای عمقی تر میان بالا اونام باجلسات بعدمیریزن

حتتتتتمابرو لیرز حتما

تنهاخدمتی ک میتونی بخودت کنی لیزره

من فقط بیکینی و پا ۵۷۰ میدم ماهی جلسه اولم هستم

مچ پا زیر بغل و دست تاارنج بیکینی یکو سیصدازمن میگیرن

چون خیلی متفاوته و بهتره