2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم به کسی که ۸ ساله عاشقانه دوسش دارم و حاضرم برای خوشبختیش جون بدم برسم🥰😢

عزیزمممممم😂❤❤هشتتتت ساله دوسش دارییییی..

ایشالا بهم میرسید زیاد فکر خودت و مشغول نکن..حالا این اقا پسرمون کیههه😂 تعریف کنیم بینیم

...

آرزوم اینه منم شب عید کنار خانواده ام باشم کاش دل ها هم میتونستم عین لباس بیاندازم دور با یه نگاه دیکه منو ببینن خیلی بهتر شدم متاسفانه بعضی ها کینه شتری دارن گذشت و بخشش ندارن کاش به دلشون رحم بییاد ‌ ‌😭😭😭😭😭😭

عزیزمممممم😂❤❤هشتتتت ساله دوسش دارییییی.. ایشالا بهم میرسید زیاد فکر خودت و مشغول نکن..حالا این اقا ...

😅♥️

آرهه🤭مرسی عزیزم💕دستم خودم نیست اگه میتونستم بهش فکر نکنم گه توی این ۸ سال فراموشش میکردم😅

اِهممم این گل پسر😂اولین بار توی خوابم دیدمش در حالی که تا اون شب ندیده بودمش و نمیشناختمش و اما کمتر از دوماه بعد توی عروسی داییم دیدمش و از دختر خاله ام پرسیدم کیه گفت پسر دایی مامانته😶🍂و از اونجا بود که من عاشقش شدم کلی قضیه ها و خواب های دیگه 🙃

کاملش رو توی اولین تاپیکم گفتم😅♥️

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792