2821
2789
عنوان

خوابگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 25 پست
هیچی خیلی بدع تنهایی سخته کاش من نزدیک شهرخودمون میزدم کاشش 

میشه بگی کدوم شهری؟ تو خوابگاه خیلی گیر میدن؟ ساعت ورود خروج و اینا چجوریه؟ با بقیه دخترا مشکلی پیش نمیاد؟ اگه بیاد اذیت می کنن؟ ممنون

یک علاقه مند به روانشناسی، به خصوص روانشناسی مرضی، شخصیت شناسی و تحلیل بازی روانی. من مبتلا به Synesthesia هستم. یعنی حروف، اعداد، کلمات و گاهی اشخاص برام رنگ دارن. اگه براتون جالبه می تونم رنگ اسمتون یا خودتون رو بهتون بگم :) لیبرال، فمنیست و فردگرا. اگه نیاز به حرف زدن داری من شنونده ی خوبیم، بعضا (شایدم همیشه) راه حلای خوبیم دارم. شهود حسی 0٪ شهود منطقی ۸۵٪ انسانی خودخواه، تنوع طلب، متعصب، تنبل، منزوی و بسیار سمی.می تونین عکستونو برام بفرستین یا تو تاپیکای عکساتون تگم کنین اگه شخص خودتون بخواد صادقانه در مورد قیافش نظر میدم. هرچقدر هم بقیه بهم بپرن من همون چیزیو به بقیه میدم که نتونستم کسیو پیدا کنم به من بده. اگه قراره بخاطر نظر صادقانه من خودکشی کنین نپرسین ازم مجبور که نیستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو خوابگاه گریه میکردم اما به این فکر کن که الان تنها فرصتیه که دنیا برای رسیدن به خواسته هات به ...

میدونم ولی بخدا ترم اولی هستم و سختمه مخصوصا از دوستای خودت هم تو این دانشگاه نباشن خیلی خیلی سخته دوروز کارم شده بود گریه تازه امروز حالم یکم بهتره 

میشه بگی کدوم شهری؟ تو خوابگاه خیلی گیر میدن؟ ساعت ورود خروج و اینا چجوریه؟ با بقیه دخترا مشکلی پیش ...

من ارومیه هستم نه بابا اونقدرا گیر نمیدن ساعت ورود و خروجش هم بستگی به خوابگاهتون داره که چطوری تنظیم کنن با بقیه دخترا ها هم نه مشکلی نداریم ولی اگه از من میشنوی به دانشگاه دورتر از شهرتون هیچوقت نزن هیچوقت هیچوقت یعنی اشتباه محضه و توخوابگاه ما هم کورد هس هم ترک از هر طرف اومدن من شهرم شبستر بود میخاستم به تبریز برم راحت بشم که اونم گفتن فعلا نمیتونی باید دوترم رو تو دانشگاه که قبول شدی بخونی بعد انتقالی بگیری اگه اونم دانشگاه قبول کنه دانشگاه تبریز 

من ارومیه هستم نه بابا اونقدرا گیر نمیدن ساعت ورود و خروجش هم بستگی به خوابگاهتون داره که چطوری تنظی ...

خوابگاه شما تا ساعت چند می تونین بیرون باشین؟ و اگه بعد اون ساعت نیاین چیکار می کنن؟ 

یک علاقه مند به روانشناسی، به خصوص روانشناسی مرضی، شخصیت شناسی و تحلیل بازی روانی. من مبتلا به Synesthesia هستم. یعنی حروف، اعداد، کلمات و گاهی اشخاص برام رنگ دارن. اگه براتون جالبه می تونم رنگ اسمتون یا خودتون رو بهتون بگم :) لیبرال، فمنیست و فردگرا. اگه نیاز به حرف زدن داری من شنونده ی خوبیم، بعضا (شایدم همیشه) راه حلای خوبیم دارم. شهود حسی 0٪ شهود منطقی ۸۵٪ انسانی خودخواه، تنوع طلب، متعصب، تنبل، منزوی و بسیار سمی.می تونین عکستونو برام بفرستین یا تو تاپیکای عکساتون تگم کنین اگه شخص خودتون بخواد صادقانه در مورد قیافش نظر میدم. هرچقدر هم بقیه بهم بپرن من همون چیزیو به بقیه میدم که نتونستم کسیو پیدا کنم به من بده. اگه قراره بخاطر نظر صادقانه من خودکشی کنین نپرسین ازم مجبور که نیستید
اوهوم دلم خونه خواهر بدترش نکن 🥺😭😭😭😂😂😂😂

ای بابا من میخواستم راه دور انتخاب کنم که 😅😅

ولی اسی از من میشنوی بمون  تا کی میخوای وابسته باشی بلاخره باید از یه جایی به بعد مستقل زندگی کنی

برا خودت خوبه 

این روزا اول برات سخته ولی بعدش اوکی میشی 

خوابگاه شما تا ساعت چند می تونین بیرون باشین؟ و اگه بعد اون ساعت نیاین چیکار می کنن؟  

خوابگاه ما تا ساعت هشت و نیم عصر البته ورود و خروج داره مینویسم موقع رفتن رو کاغذ و اگه بعد اون ساعت نیاییم یه بار گذشت میکنن ولی دوسه بار تکرار بشه بع خانوادع اطلاع میدن 

ای بابا من میخواستم راه دور انتخاب کنم که 😅😅 ولی اسی از من میشنوی بمون  تا کی میخوای وابسته ...

راه دور زیاد هم خوب نیس بازم بستگی بع انتخابت دارع شاید تو میتونی تو شهر دور از خونتون بمونی ولی من برام سخته همه میگن ترم اولی واین حرفاا اینا برات دیگع بعدا عادی میشن سعی میکنم دیگه کنار بیام باهاش باید از یجایی مستقل بودن رو شروع کنم دیگع 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2828
2791
2779
2792