2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون...

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 50 پست
واسه همسرم بهش گفتم بیا بریم دندونپزشک بهش محافظ دندون میدن اما فعلا وقت نکرده و تنبلی کرده

من مداوم نبود گاهی شبا اونم اوایل ازدواجمون بیشتر بود الان خوب شده ولی دخترم اکثر شبا که پیشش هستم با صدای ساییده شدن دندوناش بیدار میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر بمن گف اضطراب و ربطی به انگل نداره 

ببر دکتر نایت گارد میده

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اونم احتمالا استرس د فشار کاری داره

اکثرا این کار ریشه اش عصبیه ک استرسه

باید ببریش دکتر خواهر من اینجوری بود رفت دکتر براش قالب درست کرد شبا میزاره دهنش دیگه به دندوناش اسیب نمیزنه

تعلیق شدم باز اومدم

واای ینی پسر منو ببینی چی میگی

بعد هر سرفش انقد دندونشو میماله بهم دیوونه میشم از صداش نو خواب اینجوری نمیکنه من خودم بچه بودم خیلی شبا یادمه دندونمو ناخودآگاه اینجوری میکردم

پسر من بیشتر وقتی سرفه میکنه یا گاهی میوه میخوذه اینجوری میکنه

۲ سالشه

روحه من چند وقتیهمرده..💔 
نداره آخه ازمایش کشت مدفوع داده ،بعد ما خیلی مداقبیم چیز کثیف نمیخوریم دست میشوریم خیلی

فک نکنم به تمیزی ربط داشته باشه انگل یه دکترببرشایدخپاب بدمیبینه

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤