2777
2789
خیانت کرد ولم کرد  به خاطر یه ظاهر و موقعیت بهتر

از نظر عقیدتی و سیاستی و مذهبی یکم تفاوت داریم من برون گرا و عاشق دوست یابی و دنس و آهنگ و حرف زدنم و پدرم وضعش خوبه مالی هم فرق داریم من شادم و لی اون آدم غمگین و درون گراست من ۱۷ و اون ۲۰ سالشه هر کار کردیم نتونستیم همو فراموش کنیم علاقه داریم ولی تفاوت هامون چیکار کنیم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از نظر عقیدتی و سیاستی و مذهبی یکم تفاوت داریم من برون گرا و عاشق دوست یابی و دنس و آهنگ و حرف زدنم ...

بعدها كه سنتون بالاتر رفت ، شايد بيشتر به همسرتون علاقه مند بشيد و كلا جاي اولي پر بشه چون الان در اين بازه ي سن و زماني،عواطف و احساسات به اين شكل ديگري هستن كه گاهي از حد خارج ميشن

از نظر عقیدتی و سیاستی و مذهبی یکم تفاوت داریم من برون گرا و عاشق دوست یابی و دنس و آهنگ و حرف زدنم ...

ببین اگه بخوام از تجربم بگم و برگردم به عقب هیچوقت تو سن کم با کسی دوست نمیشدم

به نظرم تا وقتی که کامل مستقل نشدی درگیر روابطی که نمیدونی قراره به کجا برسه نشو چون هرچقد بری جلو فشارا بیشتر میشه روت خیلی چیزا رو هم از دست میدی تو این سن تنها دغدغه ادم باید درسو تفریح باشه ولی وقتی عاشق میشی یه بار سنگین باید به دوش بکشی تازه اگه طرفت خوب باشه این وسط هی اذیتت نکنه

سن بیست رو که رد کنی خود به خود درگیر این چیزا میشی بهتره از الان درگیرش نشی🙂

ببین اگه بخوام از تجربم بگم و برگردم به عقب هیچوقت تو سن کم با کسی دوست نمیشدم به نظرم تا وقتی که ک ...

چجور رابطه رو بهم بزنم حیلی احساسی گریه و فلان و اعصابش میریزه بهم داغون میشه بار ها بهش گفتم ولی قبول نکرد ؟

چجور رابطه رو بهم بزنم حیلی احساسی گریه و فلان و اعصابش میریزه بهم داغون میشه بار ها بهش گفتم ولی قب ...

یهو نمیشه کسی رو ول کرد خودتم خیلی اذیت میشی یه ذره یه ذره که فاصله بگیری هر دوتون سرد میشید اینجوری نه تو اذیت میشی نه اون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز