2777
2789

دوستان من بشدت چایی میخورم بدجوری معتادش شدم وقتی چایی نمیخورم حالم بشدت بده به سردرد خیلی بدی دچار میشم حس بیقراری شدید دارم بدخلق میشم بیش از حد چایی میخورم ینی هر چی بذارن جلو دستم نه نمیگم با اینکه میدونم خود چایی خیلی ضرر داره ولی دست خودم نیس نمیدونم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معتاد شدی

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

منم مثل تو ولی عادت بد نمیدونمش😅همیشه هم چای اول رو برا خودم می ریزم بخور بابا فقط کم رنگ باشه و قندت رو مواظبت کن قبل و بعد غذا هم نخور

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

به عنوان مثال اگر روزی ۵ تا لیوان میخوری نصفه نصفه کم کن که توی دو ماه بتونی برسونی به ۱ لیوان 

هل بنداز توی چاییت از ضررهاش کم تر میکنه 

میوه زیاد بخور 

« و هر کس بر خدا توکل کند خدا برایش بس است »

و منی که طعم چای را نمیپسندم و چای خورای قهاری همچون مادرم را درک نمیکنم🙃

بنظرم خودت رو با مایعاتی مثل دمنوش های مختلف و حتی آبجوش سرگرم کن و کم کم به سمت آب ولرم پیش برو ... انشالله که کارساز باشه✅🙏

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

حالا چای رو با چی میخوری؟؟اگه کنارش حتما باید کیک و کاکائو اینا باشه اون دیگه خیلی سمه😋😋

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
خیلی خیلی خیلی کمرنگ بخور کم کم احتمالا از سرت بیفته

چه پررنگ چه کمرنگ هرجور باشه خیلی از خودم بدم میاد همش میگم از فردا دیگه لب نمیزنم یا مثلا فقط یه لیوان میخورم ولی دوباره روز از نو روزی از نو حسابش از دستم در میره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز