2777
2789
عنوان

چیزی که من از زندگی متاهلی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 35 پست

هیچوقت برام سرویس نخرید حتی براعروسی

یه زنجیر داشتم باالنگوهام براخونه فروخت و الان بعد اینهمه سال میگه زنجیر ده دوازده تومنه نمیخرم

میگم سه تومنیشم هست میگه ب درد نمیخوره

اینارو مبگ ک نخره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من از زندگی مشترک اینو فهمیدم که هیچ جا خونه بابات نمیشه هیچ چیز اندازه مجردی قشنگ نیست

موافقم توی خونه پدری چیزی ب نام ناعدالتی نیست فرقی وجود نداره اما توی متاهلی اخرش خودتی وخودت همسرت رفیقت نمیشه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت برام سرویس نخرید حتی براعروسی یه زنجیر داشتم باالنگوهام براخونه فروخت و الان بعد اینهمه سال ...

واقعا چرا؟!ما زنایی ک این همه تلاش میکنیم واس زندگیمون دلسوزی میکنیم واس همسرامون

حقمون نیست....

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

اخ گفتی 👍👍

منم از زندگی متاهلی فهمیدم که ادم اصلا نباید به دنیا بیاد که بخواد این چیزا رو ببینه 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
یه سوال: مادر عزیزتره یا همسر؟ (بدون هیچ قصدی این سوال پرسیدم چون مجردم خودم)

قطعا مادر حتی اگه یزید هم باشه چه برای زن چه برای مرد مادر چیز دیگه ایی ولی دوست داشتن هرکدوم از اعضای خانواده فرق میکنه مثلا هیچکدوم جای اون یکیو نمیگیرن اما اگه از من بپرسن بین همسرت و پدر و مادرت کدومو انتخاب میکنی با اینکه میدونم براش میمیرم اما بی درنگ میگم پدر و مادرم

صلوات برای سلامتی پدر و مادرم و خوشبختی همه

من متاهل نبودم ولی یک و سال ونیم با ی پسری دوست بودم برا ازدواج همینطوری بود هر چی من میگفتمش حرف هام به هیچ جاش نبود ولی وقتی حرف های منو مادرش میزد تازه می گفت آره تو راست گفتی ولی باز دفعه بعد تکرار میکرد باز حرف های منو اهمیت نمی داد تا مادرش تایید نکنه خدا ازش بگذره خیلی زخم زد به دلم آخرشم چون خانواده اش ناراضی بودن ولم کرد هیچ وقت خانواده اشو راضی نکرد 

خودتوبزارجاش مادرتوبیشتردوس داری یاشوهرتو؟بعدش گوشیت چیه؟لمسیه دیگ میخوای مدل بالاترباشه؟چرخ خیاطی ل ...

دورت بگردم چرخ خیاطیش ازاین مدل جدیدا که خیاطا استفاده میکنن من گوشیم پرش انتن داره کسی زنگ بزنه زنگ نمیخوره زنگم بخوره صدای منو نداره صدبار خودش دیده اما هیچ بخدا اگر چرخ خیاطی نداشت میگفتم اینقدر ناراحت نمیشدم اما چرخ خیاطی داره 

من متاهل نبودم ولی یک و سال ونیم با ی پسری دوست بودم برا ازدواج همینطوری بود هر چی من میگفتمش حرف ها ...

میدونستی چقدر خدا دوستت داشته ک پسره خانوادشو راضی نکرده؟اگر باهاش ازدواج کرده بودی نابود میشدی بابت فرق گذاشتنا

هیچوقت برام سرویس نخرید حتی براعروسی یه زنجیر داشتم باالنگوهام براخونه فروخت و الان بعد اینهمه سال ...

حالا این هیچی نیست من کل طلاهامو فروختم دادم ماشین براش وقتی اعصبانی شد منو از همون ماشین بیرون انداخت بعدش خیلی عذرخواهی کرد ولی هیچوقت از دلم بیرون نمیره 

واقعا چرا؟!ما زنایی ک این همه تلاش میکنیم واس زندگیمون دلسوزی میکنیم واس همسرامون حقمون نیست....

چون ب نظرش من لیاقت ندارم.چون بچمون مشکل گفتارداره خیلی عقبه و من هرماه مجبورم با منت ازش پول کلاساشو بگیرم و پر مصرفم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه سوال: مادر عزیزتره یا همسر؟ (بدون هیچ قصدی این سوال پرسیدم چون مجردم خودم)

واس من یکسان بودن اما دیگه همسرم امشب فهمیدم چطوره 

میدونستی چقدر خدا دوستت داشته ک پسره خانوادشو راضی نکرده؟اگر باهاش ازدواج کرده بودی نابود میشدی بابت ...

اره خیلی سر این موضوع اذیت میشدم مثلا مادرش میومد پیام های خصوصی مارو میخوند ی بار پیام دادم بهش سین کرد جواب نداد بعد گفت مادرم سین کرده بعد گفتمش مادرت کار اشتباهی کرده گفت تو حق نداری به مادر من توهین کنی سریع معذرت خواهی کن وگرنه یک هفته بلاکت میکنم بی شرف عالم بود 

دورت بگردم چرخ خیاطیش ازاین مدل جدیدا که خیاطا استفاده میکنن من گوشیم پرش انتن داره کسی زنگ بزنه زنگ ...

آهاچرخ خیاطیم داره کارمیکنه خوب ببین تونگوبرامادرت نخروفلان ولی وقتی پول داره چررخ خیاطی بخره پس پول داره برای توام گوشی بخره قشنگ رک بدون اینکه نشون بدی به مادرش حسودی کردی واینابگومیخوام گوشی بخرم چون گوشیم این مشکلو داره وبرام گوشی بخروفلان اگه مخالفت کردواصرارکردی وبازم قبول نکردعلتشوبپرس اگه گفت پول نداره واینابعدش بگوچرابرامادرت میخوای پس چرخ بخری و..