قرار نیس باسوسک و مارو مارمولک یه زندگی کنیم جونشم نگیریم شور ه بی مزه بازی رو دراوردید دیگه اگه ...
میگن تمامش کارما داره
در صورتی باید کشت که آسیب برسونن بهت
ولی اخه مگه میشه سوسکو نکشت🫠
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
حتی نمیتونم بکشم مگه اینکه با پیف باف از فاصله دو متری
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
منم حتی نمیتونم بکشم مگه اینکه با پیف باف از فاصله دو متری
کاربری قبلیت سر چی تعلیق شد ؟
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
نمیدونم به تماس با ما گفتم ج ندادن هنو😒 اصن سیاسی پیاسی نگفتم چیزی
حتمی گزارش زدن تو یه تاپیکی برات مورد لطف قرار گرفتی
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
حتمی گزارش زدن تو یه تاپیکی برات مورد لطف قرار گرفتی
اره احتمالا😒
کی برمیگردوننش؟
قبلنا سر سه هفته برمیگردوندن
اره احتمالا😒 کی برمیگردوننش؟ قبلنا سر سه هفته برمیگردوندن
من که گزارش خوردم دوهفته اینا طول کشید