2777
2789
عنوان

چی کار داشتید میکردید قبل اینکه بیاید تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 53 پست

ظرف شستم چای دم کردم رفتم مغازه خرماخریدم الانم نشستم چای میخورم و پاموگذاشتم روپای شوهرم اونم پرت میکنه اون ور ومن دوباره میزارم روپاش 😁

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

چایی دم کردم غذامم حاضر منتظر همسر جان هستم😊

امروز من فرشو موکت اشپز خونه رو فرشی پادری اینجور چیزا شستم 

امروز تمیز کاریه اشپز خونه بلخره تموم شد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازار کشید _ ما هم کشیدیم، ما تابع بالادستیم ! تازه الان شد ۴۱۰ ! 

انشالله میخاد دلار بریزه

شما هم قیمتت بریزه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

داشتم دمنوش میریختم مریضم

دخترم داره ناخنای پامو سوهان میکشه دوس داره😁😁😁

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
پسرم به شدت سرفه داره‌غصه میخورم....    

من و دخترمم آنفولانزا گرفتیم

روتارین خیلی خوبه

قرص کلرفنیرآمین هم خوبه ۸ساعتیه گمونم گفتم شوهرم بیاره. متخصص مهرماه براش تجویز کرد خیلی جوابه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
تنهایی انجام میدی؟

اره عزیزم کسی نیست کمکم کنه همسرمم سرکار 

جابجایی سنگین خودش شبا انجام میده

فرشا قرار بدیم بیرون

دیگه بقیه کارا میتونم انجام بدم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته