2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 82 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده هامون هیچ جوره بهم دیگه نمیخوره . فرهنگ اونا با ما زمین تا آسمون فرق داره. و اینکه چیزایی ...

این چیزایی که گفتی کلی هست جزییات مهمه بهتر هزینه کنی بری مشاور همون دادگاه هم مشاور خانواده داره ..

دلتنگی و پشیمونی طبیعیه حتی گاهی از گیر خانواده و نگاه مردای هیز فامیل میخوای دوباره رجوع کنی واسه همین میگم مشاور برو که اگه جدا شدی افسردگی بعدش بتونی خودتو جمع کنی

نه😐من چی پرسیدم شما چیا میپرسبد

باشه حالا چرا میپری به همه?

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒
من تو عقد جدا شدم بعدش  کیسهای خیلی خوب و مناسبی هم داشتم ولی فقط کافی بود میشنیدن قبلا عقد کرد ...

من کاری به اینچیزا ندارم میخان برن نیان اصلا میخام دیگه خواستگار نیاد چه برسه اینکه بخوام بزارم بیان خونه!!!!ادم یه اشتباهو دوبار تکرار نمیکنه

شما قبل از ازدواج میتونی فرهنگ خانواده طرف مقابلو بفهمی؟؟؟؟؟؟؟

ولی میشه پا رو دل گذاشت و تا طرفو کامل نمیشناسم 

رابطه نداشته باشم باهاش

لاقل باکره باشم 

ببخشید رک گفتم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

شما قبل از ازدواج میتونی فرهنگ خانواده طرف مقابلو بفهمی؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم 

قبل عقد 

خانواده شما باید نهایت دقت و تحقیق و کنکاش رو میکردم 

تا دیگه بعد عقد چشماتون رو  ببندید و زندگی تون رو بکنید

ولی خدایی اگه اشکالاتی که میگیری لوس بازیه 

به خودت دروغ نگو

بشین زندگیت رو بکن

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
اگه  بخوای جدا شی از کجا میفمن رابطه داشتی

یعنی طرف نمیخواد به شوهر آیندش این مطلب رو در میون بزارع😳 در ضمن شاید شوهر آینده طرف چون قبلا عقد بوده دوست داشته باشه زنش باکره باشه

کلا مردها حساسن به بکارت دوست دارم خودشون بکارت زنشون رو بگیرن