2777
2789
خخخخخخخخ  خودشم میگه بذار تمام شه میدونم چی کارت کنم . 😍😍😍😍 من ذوق میکنم وقتی اینو میگه ...

یعنی چی ۹ ماه رابطه نداشته باشه جدیدا چرا حاملگی ها اینجوری شده ب چوسی بند😄

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
نیم تنه و شورتک  تاپ و دامن  پیراهن بدون شلوار

واااااا دختر اونا مال خونه شوهره 

جلو دهداشات نپوشی ها من باشم میمیرم از خجالت ولی جلو شوهرم فوق اعاده راحت و ......

😍😍😍

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دیگه پیش خانواده بالباس زیر که نمیشه 😂😂😂مگراینکه من خیلی عقبم ازدنیا

نه پیش خانواده خونه ی خودشون تو نی نی سایت خیلی دیدم میگن ما لخت میگردیم یا با سو... شر... میگردیم واقعا فازشونو درک نمیکنم 😕

لباس لختی مگه چطوری ک همسرت دیوانه میشه

مثلا نیم تنه .

که چاک سینه دید داره .

با شلوارک 

حتی اگه یه شلواری که یکم تنگ باشه و ساق پام دیده بشه هم همینجوریه .

حتی لباس پوشیده فقط تنگ و کوتاه باشه هم همینطور 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘
شماکه انقدر خوبی فرهنگسازی میکنی😂😂😂❤️این چی بود گفتییییی😕😂😂😂😂😂

واقعااااا نمیشه اسم خواهرشوهر بیاد و کنارش یه صفت زیبا ننباشه😆😆😆😆

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
منم پیشنهادم همینه حالش به همینه بخدا  من جلو شوهرم لباس یه ذره لختی بپوشم دیوانه میشه  ...

مث شوهر من🤭😍

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
کو شوهر حالا😂

خب بصبرررر میاااااد 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

منم دوست دارم لختی بپوشم 

انقدم لباس دارم بیشترشو به خاطر همین موضوع نمیتونم بپوشم 

جلو اینه میپوشم خودمو نگاه می‌کنم😂 داداشم 13 سالشه نمیشه جلو بابامم روم نمیشه 

شوهرم که فعلا دارم درس میخونم با همون تیشرت شلوار ست خرسیم هستم 😂

یعنی چی ۹ ماه رابطه نداشته باشه جدیدا چرا حاملگی ها اینجوری شده ب چوسی بند😄

به خدا دهنمون سرویس شده قدیما نه این همه سونو گرافی و آزمایشو دکتر بود نه این اداها الان حاملگی ها به مویی بنده

منم می‌پوشم😂😂😂ولی با شلوار خیلی ضایع میشه بزرگه😐😂

برا منم بزرگه ه خاطر همین حال میده😂

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐