2777
2789
مانتوها موجودن کیفتشون هم عالیه برا خودت سفارش بده پیج معتبره  من برا خودم از همین پیج مانتو ...

پیجی واس مانتو کتی سراغ نداری؟ هلاک شدم بس گشتم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیجی واس مانتو کتی سراغ نداری؟ هلاک شدم بس گشتم 

مانتو کتی مجلسی دیدم تویه یه پیج انقد قشنگ بوووود خیلی باکلاس بود کلا ریسه داشت 

یه کت شلوار ست هم دیدم خیلی قشنگ بود خودم بین اون و مانتویی که الان خریدن گیر کرده بودم 

همین پیج هم که برا مانتو بلند گذاشتم مانتوهای کتی ژاکارد قشنگی داره 

فقط اون پیج هایی که بالا گفتم باید برم الان نگا کنم پیجشون چی بود 

مانتو کتی مجلسی دیدم تویه یه پیج انقد قشنگ بوووود خیلی باکلاس بود کلا ریسه داشت  یه کت شلوار س ...

ممنون ازت.خیلی دوس دارم ساده بخرم.هرچی گشتم سایز36موجود نداشتن خیلی عصبی شدم اصن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ممنون ازت.خیلی دوس دارم ساده بخرم.هرچی گشتم سایز36موجود نداشتن خیلی عصبی شدم اصن 

tetis_collection این پیج هم خیلی قیمت مناسبه هم کیفیت کارا عالیه من تابستونی یه مانتو ازش خریدم هر جا میپوشم میپرسن از کجا خریدی البته اینم بگم هنوز کالکشن عیدشو نزاشته تو این هفته میزاره 

sonalotfidesignn  این پیج مانتوهای کوتاه ژاکارد مدل کتی چیزای قشنگی داره و معتبره 

ghazal_ghanbari این پیج یه ست کت شلوار سفید سبز داره من اول میخواستم اونو بگیرم بعد دیگه مانتو بلند سفارش دادم 

maryami_mezon مانتوهای کتی شیک و خوش دوختی داره

shiva.shahpouri.design این پیج خودم مانتو عیدیم سفارش دادم که هنوز نرسیده شنبه میرسه من مانتو بلند سفارش دادم 

disney_shoping_    این پیج یه مانتو کتی مشکی ریسه ای داره خیلیییی قشنگهههه

الان چند تا پیج معتبر و خوب میفرستم ببین همشونم تو کارای مزونی ان  همه سایزم دارن

ممنون قشنگم❤

tetis_collection این پیج هم خیلی قیمت مناسبه هم کیفیت کارا عالیه من تابستونی یه مانتو ازش خریدم هر ج ...

ممنون که وقت گذاشتی 😀❤

ممنون که وقت گذاشتی 😀❤

عزیزم مانتو من امروز رسید از پیج شیوا شاهپوری سفارش داده بودم 

این مانتو انقدر دوختش تمیز بود و ظرافت داشت که هر چی بگم کم گفتم 

تازه از عکس هم قشنگ تر بود 

اگه خواستی مانتو سفارش بدی حتما به پیج شیوا شاهپوری سر بزن

عزیزم مانتو من امروز رسید از پیج شیوا شاهپوری سفارش داده بودم  این مانتو انقدر دوختش تمیز بود ...

شما چقد مهربون و گلی خیلی ممنون ازت بخاطر وقت وتوجهی که میزاری. چشم حتما سری میزنم❤

شما چقد مهربون و گلی خیلی ممنون ازت بخاطر وقت وتوجهی که میزاری. چشم حتما سری میزنم❤

مرسی عزیزم نظر لطفته💖 

فقط گلم مانتو خریدی فری سایز برندار سایزبندی داشته باشه قشنگتر وایمیسته 

من مانتو رو یکم تنگ کردم آخه فری بود منم سایزم ۳۸ یکم گشاد بود