2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشولاشم سرکارم اومدم یکم استراحت کنم.بازدوباره برم مشغول شم تا5سرکارم.خیلی خوابم میاد دوسدارم همینجا ...

آخه خسته نباشی عزیزم

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...
منم خونه رو ریختم  بیرون برای خونه تکونی خسته ام شده حوصله ندارم دیگه ادامه بدم ، انگار توی خون ...

از خونه تکونی نگو ... منکه هنوز نکردم چون تا جن روز دیگ اسباب کشی دارم فرش ها رو بردم قالی شویی. بعد دیگ شروع کنم

اشولاشم سرکارم اومدم یکم استراحت کنم.بازدوباره برم مشغول شم تا5سرکارم.خیلی خوابم میاد دوسدارم همینجا ...

پات چیشده

کارا خونه رو انجام دادم ..منتظرم همسرم بیاد نهار بخوریم..دحترمم داره با دوستش بازی میکنه..فقط عصر میخوام اشپزخونه رو تمیز کنم..ی پتو هم انداختم تو کف ک ی روز کامل بمونه تمیز،شه

منم خسته و کوفته کارهای روزانه رو کردم درحال تماشای فیلم پارک دوبل🤣منتظر همسرم هستم بیاد ناهار بخور ...

منکه ناهار فقط کیک دیگه هیچی درست نکردم تو یخچال کپی آبگوشت دارم از دیشب اگ شوهرم خاست براش گرم میکنم

از خونه تکونی نگو ... منکه هنوز نکردم چون تا جن روز دیگ اسباب کشی دارم فرش ها رو بردم قالی شویی. بعد ...

خیلی کار دارم ، فکرش ۶م میکنم خسته میشم . یکم استراحت کنم عصر بلند شم ادامه کارها

کارا خونه رو انجام دادم ..منتظرم همسرم بیاد نهار بخوریم..دحترمم داره با دوستش بازی میکنه..فقط عصر می ...

خوبع کد بانویی هستی برا خودت

خیلی کار دارم ، فکرش ۶م میکنم خسته میشم . یکم استراحت کنم عصر بلند شم ادامه کارها

اره زیاد اذیت نکن یه باره همه کارها دو کنی یکم استراحت کن بعد شروع کن

منکه ناهار فقط کیک دیگه هیچی درست نکردم تو یخچال کپی آبگوشت دارم از دیشب اگ شوهرم خاست براش گرم میکن ...

دختر الان انلاین شدم. فک کن سفره رو انداختم کشیدم غذارو براشون خودم از شدت خستگی دراز کشیدم 15دقه. بعد دوباره پاشدم کار تا الان. صورتمم اصلاح کردم دیگه بریدم. فک کن من به اشتهای شدیدی که دارم ناهار نخوردم😐

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰