2777
2789
درسته قبول دارم باید شرایطش باشه اما اتفاقی که افتاده اون موجوده زنده اس وسقطش یعنی کشتن یه انسان .ا ...

روش جلوگیری با کاندوم بوده اما آخرش فهمیدیم سوراخ شده 

و به قرص های جلوگیری حساسیت شدید دارم تست دادم مثبت بوده قراره فردا آزمایش بدم و قطعی بشه که باردارم یا نه 

۵ روزه عقب انداختم 

روش جلوگیری با کاندوم بوده اما آخرش فهمیدیم سوراخ شده  و به قرص های جلوگیری حساسیت شدید دارم ت ...

اوووف چه شانسی واقعا .نمیدونم چی بگم خودت بایدبسنجی همه مواردو شایدمن چون خیلی اذیت شدم تا بارداربشم بعد۸سال دارم این حرف رو میزنم میگم نگهش دار .

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی این خیلی بچس هیچی از زندگی نفهمیده یه بچه اومده بغلش خدا نگهش داره ایشاالله براش

اره خیلی من که هروقت میبینمش جیگرم کباب میشه البته وقتی ۱۰ سالش بود مادر بایکی دیگه فرار کرد بابام یه زن دیگه گرفت اینو از سر خودشون باز کردن و عروسش کردن

سلام عزیزم خوبی.باردار بودی؟

تاپیکاتو خوندم 

منم شوهرم اعصاب خوردکنه یسره استرس دارم از رفتار اش هی میترسم بی احترامی کنه ب خونواده ی عزیزم 

اینجوری شد ک شمارو پیدا مردم

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
سلام عزیزم خوبی.باردار بودی؟ تاپیکاتو خوندم  منم شوهرم اعصاب خوردکنه یسره استرس دارم از رفتار ...

نه عزیزم خداروشکر باردار نبودم 

من شوهرم از حد رد کرده عزیزم 

درحدی که دیشب از بس منو الکی زد الان حتی نمیتونم بشینم و اومدم خونه پدر و مادرم و میخوام طلاق بگیرم

نه عزیزم خداروشکر باردار نبودم  من شوهرم از حد رد کرده عزیزم  درحدی که دیشب از بس منو ...

ای خدا ازشون نگذره من شوهرم اوایل دست بزن داشت هنوزم اگه برم رو مخش راحت دست بلند می‌کنه شوهر من وقتی باخانواده خودشه اخلاقش خوبه با خانواده من خیلی گند اخلاقه مامانمو دوس نداره  کلا سرده اگه چیزی باب نباش نباشه سریع واکنش نشون میده و حتی بی احترامی دلم ازش سرده اصلا مثل گذشته دوسش ندارم رفتارش آرامشو ازم گرفته 

ولی من دوتا بچه دارم نمیشه جداشم 

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
ای خدا ازشون نگذره من شوهرم اوایل دست بزن داشت هنوزم اگه برم رو مخش راحت دست بلند می‌کنه شوهر من وقت ...

هی منم میخوام تا عمر و جوونیم نرفته و پای بچه وسط نیومده راحت بشم