2777
2789
الهیی😍😅 موقع افطار ت برای منم دعا کن عزیزم❤

چشم عزیزم حتما

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكبار انجام دادم صبح ساعت٨  كوچولت چند وقتشه؟

15 ماهشه 

خسته نباشی عزیزم

منک اوایل دستمال مرطوب میزدم دیگ یساله بکوب میشورم میگم ترتمیز بشه 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
ظهربخیر❤🍬🥰💛🍒 نشستم فکر میکنم به کارام و غصه میخورم  دل تنگم هستم  به زور پا شدم سوپ ...

مرسی گلم.

غصه نخور درست میشه

منم همش فکر و خیال میکنم.رفتم دکتر بهم یه قرص داده وقتی میخورم بدن درد میشم.سر درد دارم و سرگیجه.از عوارض قرص ش هس.میدونم اگه نخورم بد تر میشم.مجبورم😔😔

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
سلام کامل امضاتون رو خوندم برای من نشانه ای بودازطرف امام زمان.التماس دعا تو ماه شعبان اگه ۱دونه صلو ...

سلام روزتون بخیر و شادی

الهی شکر

حتما و حتما دعاتون خواهم کرد اگر لایقش باشم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
ممنون عزیزم  شوهرم دیونم کرده هی میگه کی دنیا میاد😂😂

ایجانم😍 😂

ذوق داره دیگهههه

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
از صبح با شوهرم افتادیم به جون کتری رسوب گیر گرفته بود هیچ کاری نکرد آخرش با پیچ گوشتی و چکش افتادیم ...

بسلامتی و دل خوشی انشاءالله❤

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
15 ماهشه  خسته نباشی عزیزم منک اوایل دستمال مرطوب میزدم دیگ یساله بکوب میشورم میگم ترتمیز ...

من پسرم چهار ماهشه دلم نمياد نشورم خونه خودمون هميشه ميشورم بيرون از خونه دستمال مرطوب

تو رو به جدت منو لایک نکن
تو فکر اینکه مانتوی عیدو چی بگیرم تو بازار همش کتی کوتاهه که من نمیتونم بپوشم 😭😭

من کتی تا روی زانو خریدم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
قشنگه تو تن؟؟؟ مثل مانتو اداری نمیشه؟؟ 

نه قشنگه خدایی 

سبز رنگه 

دکمه‌هاشو مدلش طوریه که اداری نشون نمیده 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕