2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیتونم غذا بخورم اروغ خوب میشم اخه سوپ خوردم کاش نمیخوردم 😭

متوجه شدم

عزیزم فعالیت فیزیکیت رو بیشتر کن، راه برو توی خونه

قرص متوکلوپیرامید یا دومپریدون یکی دو ساعته علائمت رو میندازه

میتونی اگرم نداری صبح بگیری، فقط حواست باسه متوکلوپیرامید یکم خواب آوره اگر سرکار میری و ... دومپریدون محشره👌🏻❤

هر کوفتی که به ذهنم رسید رو قاطی کردم خوردم دردو نمیتونم تحمل کنم

این کارا هم بدترت میکنه

چیزای جورواجور نخور اگر یکی از دوتا قرصی که گفتم رو بخوری خیلی سریع خوب میشی

متوجه شدم عزیزم فعالیت فیزیکیت رو بیشتر کن، راه برو توی خونه قرص متوکلوپیرامید یا دومپریدون ...

قربونت برم مرسی برا راهنماییت من هیچی رو نمیتونم نوش جان بخورم شیر و این چیزا میخورم رودم عذابم میده اش و سوپ میخورم معدم عذابم میده شکر میخورم بدنم میخاره جوش میزنم خدا چرا منو اینجوری خلق کرده اخه 

قربونت برم مرسی برا راهنماییت من هیچی رو نمیتونم نوش جان بخورم شیر و این چیزا میخورم رودم عذابم میده ...

مشکلی نداره بدنت یکم ناز میکنه 

شیر رو بدون لاکتوز بخور

مصرف حبوبات رو هم کم کن، مگه اینکه یکی دو روز خیس بخوره و آبش دور ریخته بشه و بعد پخته بشه

صبح ها هم تا یک ماه قرص از خونواده پرازول ها مثل امپرازول، پنتاپرازول، ترجیحا لانسوپرازول بخوری دیگه اذیت نمیشی👌🏻🌱