2777
2789
     واقعاً اسمشون رو نمیشه گذاشت مرد باید بگیم چه نر هایی پیدا میشن     ...

انشالله تو رو خدا برام دعا كنيد

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ده روز به موعد زود نیست؟؟؟من اقدام بودم انقد درد پریودی شدید داشتم از دوروز بعد تخمک گزاری ک تاح ...

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنی دوره هام ۳۰ روزه ست آخرین تاریخ پریودم ۱۱بهمن بود مطمئنم روز ۱۲سیکلم یعنی۲۳ ماه تخمک گذاری بوده الان هم ۱۰ روز از تخمک گذاری میگدره ولی از همون روز همش درد پریودی دارم زیر دلم تیرمیکشه تخمدانام تیرمیکشن مخصوصا راست شکمم زیر ناف سفت شده نفخ دارم شدید  جالبه پوستم خیلی شفاف وصاف شده ۸روز هم مونده تا موعد پریود به نظرت بی بی جواب میده بزنم الان؟؟؟چه مارکی

خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
بیبی چک من ۸روز قبل موعدامروز آزم مثبت شد

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنی دوره هام ۳۰ روزه ست آخرین تاریخ پریودم ۱۱بهمن بود مطمئنم روز ۱۲سیکلم یعنی۲۳ ماه تخمک گذاری بوده الان هم ۱۰ روز از تخمک گذاری میگدره ولی از همون روز همش درد پریودی دارم زیر دلم تیرمیکشه تخمدانام تیرمیکشن مخصوصا راست شکمم زیر ناف سفت شده نفخ دارم شدید جالبه پوستم خیلی شفاف وصاف شده ۸روز هم مونده تا موعد پریود به نظرت بی بی جواب میده بزنم الان؟؟؟چه  مارکی..

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنی دوره هام ۳۰ روزه ست آخرین تاریخ پریودم ۱۱بهمن بود مطمئنم روز ۱۲سیکل ...

سلام عزیزم من اخرین پریودم ۳۰دی بود تخمدانم درد داشت مخصوصا سمت راستم نفخ هم چندین ماه داشتم سینه هام سفت شده بود بعد عادت داشتم هرماه بیبی چک میزدم یهو بیبی چکم مثبت شد😍بعد رفتم آز منفی شد😥ولی موندم دو روز بعد موعد رفتم بتام از ۲/۷شد ۱۳۳۲😚😚انشاالله قسمت همه منتظرا❤💚

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه
سلام عزیزم من اخرین پریودم ۳۰دی بود تخمدانم درد داشت مخصوصا سمت راستم نفخ هم چندین ماه داشتم سینه ها ...

مبارک باشه عزیزم. از ته دلت واسه منم دعا کن. زباد فرصت ندارم

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏
سلام عزیزم من اخرین پریودم ۳۰دی بود تخمدانم درد داشت مخصوصا سمت راستم نفخ هم چندین ماه داشتم سینه ها ...

مبارک باشه خانومییی❤️❤️❤️❤️

مبارک باشه عزیزم. از ته دلت واسه منم دعا کن. زباد فرصت ندارم

همونطوری که توی امضام نوشتم و خداوند بزرگتر از درد های ماست😍من با یه تخمدان برای دومین بار باردار شدم ولی سر اولی خیلی بی احتیاطی کردم رفت پیش خدا 😔ولی الهی شکر که باز خدا منو لایق دونست همیشه و هرجا فقط خدا رو صدا بزن مطمئن باش ناامیدت نمیکنه 

همونطوری که توی امضام نوشتم و خداوند بزرگتر از درد های ماست😍من با یه تخمدان برای دومین بار باردار ش ...

الهی شکر ابجی❤️❤️میگم یک ساعت پیش رفتن دستشویی بعد خشک کردن با دستمال قشنگ دستمال کاغذی قهوه ای شد ۷دوز مونده به موعدم یعنی لانه گزینیه؟؟بعد لانه گزینی بی بی بزنم نشون میده؟؟

الهی شکر ابجی❤️❤️میگم یک ساعت پیش رفتن دستشویی بعد خشک کردن با دستمال قشنگ دستمال کاغذی قهوه ای شد ۷ ...

احتمال داره باشه ولی بیبی چک نزن ممکن منفی بشه ضدحال میخوری خودمم بعد از منفی انقدر گریه کردم😥ولی خدا ناامیدم نکرد😍انشاالله قسمت همه منتظرا ذکر روزهای هفته رو بخون روزی صدبار سوره کوثر زیاد بخون😌صلوات بفرست انشاالله خدا ناامیدتون نمیکنه 

همونطوری که توی امضام نوشتم و خداوند بزرگتر از درد های ماست😍من با یه تخمدان برای دومین بار باردار ش ...

خدا رو صدهزار مرتبه شکر عزیزم.

ممنون واسه حرفای قشنگت

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏