2777
2789
عنوان

قضاوت

206 بازدید | 21 پست

یه سوال چرا تا یچیز میشه. فوری قضاوت میکنید آدم رو؟ 

بدون اینکه کل یه ماجرا رو بفهمید نه شما. خودمم هم اینطور هستم قصد جسارت ندارم. کلی میگم. چرا واقعا؟

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مخصوصا یچی نمیبینی اشتباه مینویسی بعد پایینش میگی اشتباه دیدی همه ریپ میکنن جوابت میدن اصلا شعور ندارن خب بعدی بخونن بفهمن فقط عین طوطی هستن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

وای مخصوصا یچی نمیبینی اشتباه مینویسی بعد پایینش میگی اشتباه دیدی همه ریپ میکنن جوابت میدن اصلا شعور ...

عزیزم توهین نکن شعورندارن چیه ایناسوتفاهمه.دیگران رومتهم ب بیشعوری نکنیدشایدنظراوناهم راجع به شماهمین باشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
وای مخصوصا یچی نمیبینی اشتباه مینویسی بعد پایینش میگی اشتباه دیدی همه ریپ میکنن جوابت میدن اصلا شعور ...

دوستم بیا کلمات قشنگ تری رو به هم نسبت بدیم

همه جای ایران سرای غم است...
عزیزم توهین نکن شعورندارن چیه ایناسوتفاهمه.دیگران رومتهم ب بیشعوری نکنیدشایدنظراوناهم راجع به شماهمی ...

تو خیلی پیگیر منی ها مگه با شما بودم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

تو خیلی پیگیر منی ها مگه با شما بودم

خب اخه تاپیک قبلش ازمن عصبی شدی اینجام دزدم اشاره ب همون موضوع کردی.من پیگیرشمانیستم فقط تاپیکت نظرموجلب کرد.

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹