2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 19 پست
من 22 سالمه نامزدم 25 سالشه، منظورم از مراعات کردن اینه که وقتی ناراحته یا عصبانیه هیچی نمیگم و کوتا ...

ناراحتید کاملا به جاست

از مشاور کمک بگیر

بعدم قبلا نامزد داشتی که داشتی قتل که نکردی

این اخلاقهای نامزدت یا از سر جو گیری موقته یا نشانه ی اختلال شخصیت...یعنی چی که سر کبودی بهت شک میکنه!! حواست رو جمع کن

زیادی هم براش خوب نباش عادت میکنه و توهم برمیدارتش که از سر شما زیادیه

منت بذار و به رخ بکش 

هوایی شده...فهمیده شما میترسی ،ازت نقطه ضعف گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناراحتید کاملا به جاست از مشاور کمک بگیر بعدم قبلا نامزد داشتی که داشتی قتل که نکردی این اخلاقهای ...

نه سر کبودیا بهم شک نمیکنه میگه تو میدونی من بدم میاد ولی مراقبت نمیکنه هی دست و پاهات کبوده، ممنون از صحبت های خوبتون

من 22 سالمه نامزدم 25 سالشه، منظورم از مراعات کردن اینه که وقتی ناراحته یا عصبانیه هیچی نمیگم و کوتا ...

عزیزم اولا ک نامزدی ناموفق داشتی ک داشتی فدای سرت بعدشم سر این کبودیا محکم جلوش وایسا ک خدایی نکرده شکاک نباشه واسه رفت وآمد هم ک اگه مشکلی ندارن خانوادت دعوتش کنید بیاد خونتون سر دست و روبوسی اینام ک خب جفتتون رعایت کنید بهش بگو من این کارو نمیکنم توام نکن من خودم ی خانواده آزاد بودیم از وقتی نامزد کردم دیگه محرمو نامحرم رعایت میکنم ب خاطرش ولی شل نگیر دوبار جلوش محکم وایسا