2777
2789
دکترم گف گرمیچر و ترنجینم نده اصلا‌.پرسیدم اخه ازش

اره اینا داروی کولیک نیستن

گرمیچر رو دمترای الان خطرناک میدونن

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اخه عزیزم نگران نباش فعلا چیزی نیست، طبیعیه، خودتونم رژیم داشته باشید غذای طبع سرد و نفاخ نخورید و ...

پس کولیک نیس خداروشکر‌.غذام همش رعایت میکنم سردی و حبوبات و ماست اینا.خیلی خستم احساس میکنم حس مادری ندارم‌.شوهرم شیفتیع ۳روز ۳روز مادرمم شهرستاته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اینا داروی کولیک نیستن گرمیچر رو دمترای الان خطرناک میدونن

خود دکتر پدی لاک و کوکلیز داده بود امشبم زنگ زدم گف گریه شدید داش بده روزی ۳بار ولی گریه شدید نداره ولی خب بیتابه خوب نمیخوابه

بچه رو به این شکل بغل بگیرید از جلو

سرش روی سینه شما و بدنش پایین تر و اروم پشتش رو بزنید

حالت اغوش اسمشه برای رفع دلپیچه و کولیک جواب میده

بزنید گوگل حتما توضیح میده

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
پس کولیک نیس خداروشکر‌.غذام همش رعایت میکنم سردی و حبوبات و ماست اینا.خیلی خستم احساس میکنم حس مادری ...

منم دقیقا شرایط شمارو داشتم،دوری از خانواده و غربت و شژفت کاری طولانی همسر، و خانواده همسرم به شدت تو دوران شیردهی اذیتم کردن و من گریه میکردم شیرم سنگین میشد. و بچه کولیکی شد،،انگار با مادرشدنم افتاده بودم تو قفس

میگذره عزیزم،،