e75h مدیر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 195 عنوان سونوانتی | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 19 پست سلام رفقا بنظرتون این سونوها جنسیتش فرق دار؟ الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن 😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان 1401/12/01 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
e75h مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 195 این برادوستمه این بنظرتون چیه الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن 😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
موفرفری۲ عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 7463 دختر الهی هرچی خدا برات خوب میخاد و خودت دلت میخاد همون باشه.البته سااالم سااالم باشه. کاش سونو ان تی اصلا احتمال نمیداد بدتر ادم میمونه تو دو دلی🙁
e75h مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 195 الهی هرچی خدا برات خوب میخاد و خودت دلت میخاد همون باشه. البته سااالم سااالم باشه. کاش سونو ... ممنون عزیزم ان شاء الله..اکثرادیگه کم پیش میاداشتباه بگن..ازبس اطرافیان میگن اشتبا گفته سردرگمم میکنن بهدادیونه شدم ولی خب مطمنن دختره وگرنه نمیگفت چون سردختراولم درست گفت انتی همینجا ک رفتم الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن 😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
موفرفری۲ عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 7463 ممنون عزیزم ان شاء الله..اکثرادیگه کم پیش میاداشتباه بگن..ازبس اطرافیان میگن اشتبا گفته سردرگمم میکن ... برا من دعا کن ان تی درست باشه بچه م صحیح و سالم بیاد بغلم دیگه دلبستم بهواونیکسونو بهمگفت دوس ندارم اشتباه باشه
e75h مدیر استارتر عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 195 برا من دعا کن ان تی درست باشه بچه م صحیح و سالم بیاد بغلم دیگه دلبستم بهواونیکسونو بهمگفت د ... ان شاء الله اگه پسربگه کم پیش میاداشتبا بشه الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن 😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان