2777
2789
عنوان

کمککک لباس برای عروسی پسر عموم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 42 پست

واقعا جالب نیس عزیزم

ی سومیز سفید یا شیری بپوش با دامن چین چینی بلند قهوه ای یا کرم بوت کرم شال کرم 

یاا

پیراهن چین چینی رنگ سبز مثلا یا کرم با جوراب سلواری رنگ ما بوت شال کرم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تو اسفنده سنت هم کمه به نظرم بوت بلند بپوش با یه جوراب شلواری مشکی نازک طرحدار با پیراهن .یا شومیز و دامن کوتاه.تو این مایه ها

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
والا دامن چرم کوتاه با باحجابی جور در نمیاد

میگم جوراب شلواری واسه همین 

والا نمیدونم چی بپوشممم من همیشه ساده میپوشم الان هر چی میبینم یا زشته یا مناسب مراسم نیست یا حجاب نداره... 

ببخشید ولی قشنگ نمیش 

ن کمک میخوام عزیزم 

چی بپوشم خب من خیلی همیشههه  چیزای ساده دوست دارم الان هر چی میبینم یا قشنگ نیست یا حجاب نداره یا مناسب مراسم نیست. پیراهن سفید ساده دوست دارم بپوشم با چی خوب در میاد خب 

میگم جوراب شلواری واسه همین  والا نمیدونم چی بپوشممم من همیشه ساده میپوشم الان هر چی میبینم یا ...

میتونی پیراهن استین بلند بپوشی با جوراب شلواری 

این کاربری برای ۳نفره
واقعا جالب نیس عزیزم ی سومیز سفید یا شیری بپوش با دامن چین چینی بلند قهوه ای یا کرم بوت کرم شال کرم ...

ممنوننننن

کت و شلوار چطوره اونوقت؟

و چیزی با پیراهن سفید خوب در نمیاد برای مجلس؟

رسمی دوست دارم مناسبش نمیشه؟؟ 

گزینه دیگه ای داری؟ 

کت و شلوار... پیراهن... شومیز .... اینا با چی خوب میشن که پوشیده باشه 

آخه خودم همیشه ساده میپوشم اما نمیدونم با چی بپوشم اینا رو کمک میکنی