2777
2789
عنوان

تیتر بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

26

سقطم داشتی یا اصلا نمیشد؟

من روزی ک رفتم دکتر ی خانومی بود  ک آی وی اف انجام داده بود و جنین تا ۸ هفته بیشتر رشد نکرده بود 

دلم خیلی سوخت براش ب خدا گفتم کاش از من بی لیاقت میگرفتی و میدادی ب اینا 

روزی نیست ک ب خودم سرکوفت نزنم. 

سقطم داشتی یا اصلا نمیشد؟ من روزی ک رفتم دکتر ی خانومی بود  ک آی وی اف انجام داده بود و جنین ت ...

نه اصلا نشد منم ای وی اف کردم حالا خودتو سر زنش نکن عزیز کاریه ک شده دیگه ولی از این ب بعد شد نگهش دار قدرشم بدون خیلیا هزار دکتر و درمون میکنن فقط برای این ک ی بار مامان گفتن و از زبون بچشون بشنون 🌹

من ک تیتر بتام 38دکتر گفته انقد باید تکرار کنی تا بشه 1000بچها کسی بوده با تیر بتا انقد پاین بارداری ...

وای دکتر منم چار بار تا الان فرستادم آزمایش بدم که بتا بیاد بالا. آخر ول کردم دیگه نرفتم آزمایش بدم دیدم حالم خوبه و لک بینی ندارم. گفتم یکی دو هفته بگذره بعد دوباره برم سونو و تست.

وای دکتر منم چار بار تا الان فرستادم آزمایش بدم که بتا بیاد بالا. آخر ول کردم دیگه نرفتم آزمایش بدم ...

شما بتات چند بود؟ من دوبار تا حالا رفتم 19بود شد 38😐باید برم تا 1000منم لک بینی ندارم ولی من دارو دارم پروژسترون میزنم باید یه روز در میون برم بنویسه 

شما بتات چند بود؟ من دوبار تا حالا رفتم 19بود شد 38😐باید برم تا 1000منم لک بینی ندارم ولی من دارو د ...

مال من ۴ روز بعد موعد ۵۹ بود، ۱۲ روز بعدش ۲۷۷ شد. اون وسط دوتا تست دیگه هم دادم. که همینجور هربار ۵۰ درصد  رشد کرده بود.