2777
2789
عنوان

عکس خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 68 پست

خونتون تمیز و مرتب و خوشگله..اگه توآپارتمان ۴۰ متری زندگی می کردی چی می گفتی..والا خیلی از اپارتمانای تهران این جورن...اشپزخونشون چند تا کابینت نداره ادم ظرفاشو بگذاره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

عزیزم خونت ترو تمیزه و باسلیقه چیدی به نظرم ماشین رو اصلا نفروش. میتونی شیشه های پنجره رو رفلکس کنی که بیرون دیده شه یا اگه نمیشه پشتش ازین برچسبای مخصوص شیشه بچسبون که هم نور بیاد تو هم داخل دیده نشه

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خونت درسته کوچیکه ولی تمیز و زیباست 

ماشینو اصلا نفروش که در عرض یک ماه بیشتر از پول ماشین باید پول کرایه تاکسی بدی اونم با بچه کوچیک تو گرما و سرما 

انشاالله خدا خودش واستون از جایی بفرسته که فکرشو نمیکنی که بتونی یک خونه بزرگتر بخرین 🤲

مرسی عزیزمدستت دردنکگه انقددلم گروه میخاست مث قدیمای تلگرام حرف بزنیم خداشادت کنه انشالله شادم کردی

فداتتتت

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

اول که سلام،به نظرمن ماشین نفروش این روزا این از دستت بره دیگه گیرت نمیاد مگراینکه بدون ماشین لنگ نمونین و اذیت نباشین.سوم‌اینکه خونه ای که نور نمی گیره زمینه یاز خیلی بیماری ها هست مخصوصا واسه کوچولوها.به نظرمن خونت زیادی بی نور و خفه اس البته خونه ات قشنگ و تمیزه منظورم از خفگی نور کم و هوای خفه اس

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست