2789
عنوان

خرید دلار

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 24 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

متوجه سوالت نشدم عزیزم

عزیزم بذار یه جور دیگ بپرسم 

ببین ما باید تابستون ۶۰میلیون بدهی رو پس ب یم میخایم خورد خورد جمش کنیم مثلا هربار پنج میلیون 

بنظرت پنج تومن رو بدیم طلا شکسته یا دلار

اینم بگم ک هیچ سرشته ای از دلار ندارم ولی طلا تاحالا خرید فروش کردم

عزیزم بذار یه جور دیگ بپرسم  ببین ما باید تابستون ۶۰میلیون بدهی رو پس ب یم میخایم خورد خورد جم ...

ببین قشنگم. 

من هیچ وقت ارز برای پس انداز نمیخرم . بهخاطر اعتقادات خودم . حتی با اینکه بیشتر از 9 سال توی بخش ارزی بانک کار میکردم هیچ وقت خرید برای پس انداز نکردم. فقط کم کم گاهی میخرم برای انکه اگر سفر رفتم بهم فشار نیاد. برای همین در مورد ارز واقعا نمیتونم کمکی بکنم. 

و از طرفی هم یادت باشه قیمت ارز خیلی خیلی دستوریه و دولت علی رغم اینکه به نظر نمیاد ولی هرررر وقت اراده کنه میتونه قیمتش رو کنترل کنه یا پایین بیاره . شما در ظاهر میبینی قیمت دلار تغییر نکرده( مثل همین چند ماه قبل که یه مدت طولانی نرخ ثابت بود) ولی قیمت اجناس بالا میرفت. ( تاثیر غیر مستقیم دلار) .

برای خرید طلا هم مطمئن باش توی طولانی مدت سود خوبی داره . من بیشتر از 15 ساله که 90 درصد طلاهایی که خریدم کم اجرت بوده و تا اونجایی که مجبور نشدم هرگز نفروختم. 

فقط نکته اینه که شما تعهد پرداخت داری. یعنی سر یه تایم مشخصی چه طلا داشته باشی چه دلار بااااید ریال پرداخت کنی.حالا مهم نیست اون روز قیمت چقدر باشه . 

برای همین یکم سرمایه گذاری سخت میشه . 

من کلا آدم محتاطی هستم و اگر جای شما بودم از استرس بدهی که دارم پولم رو توی همون بانک نگه میداشتم( که میدونم اشتباهه) 

به نظر من پیج  ecoehsan توی اینستاگرام رو فالو کن. معمولا راهنمایی های خوبی انجام میده . 

اگر قصد سرمایه گذاری بلند مدت داشتی بهت میگفتم شک نکن و طلا بخر ولی الان واقعا نمیدونم چه پیشنهادی بهت بدم.

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز