بچه ها دختر عموی مامانم مجرده بهم پیام داده شیوا جون توروخدا تورو هرکی میپرستی بهم 7 تومن بده به مامانت و شوهرت هم نگو من 7 تومن دارم اما گفتم نمیتونم بدم بخدا میترسم دختر مجرد یه کاری کنه بعد شرمندگیش بمونه واس من اگر هم ندم از دستم ناراحت میشه چه خاکی تو سرم کنم؟ خیلی التماس میکنه وقتیم میگه به هیچکس نگو و چت رو پاک کن میترسم
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وا عزیزم من خودم دبیرم دستم تو جیب خودمه حسابم از شوهرم جداس دختر عمو مامانمه با 7 ت یه سرویس ناهار خوری هم نمیدن من 7 تومن برام پولی نیست که نگران پس دادنش باشم الان با همسرم در میون گذاشتم ایشونم میگه نباید داد نمیخواستم اینو بگم اما همین دختر خانوم با اینکه مستقله ی روز باباش با دوس پسرش دیده بودش دختره رو با کمربند داغون کرد به این دلیل میترسم وگرنه همه خرجیش با برادرشه
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
من اینو به اون کاربری گفتم ک نوشته بود خودتواذیت نکن😐
میدونم قشنگم ❤️ اشتباه ریپلای شد عذر میخوام عزیز دلم
بگو به مادرم لازم نیست بگم اما به همسرم باید بگم که بتونم ازش پول بگیرم
اینم نمیشه بگم😭😭😭 چون میدونه خودم حقوق بگیرم
دیگ 43 ساله کمربند خوردن داره بلاخره باید با کسی باش دیگ دیدگاهها فرق داره &nb ...
اره میدونم نیاز داره اما خب میترسم ریگی به کفشش باشه 🎈
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...