2789
عنوان

قرعه کشی

436 بازدید | 26 پست

فروش حواله پارس سال سفارشی ، تحویل سه ماه ، مبلغ ۴۰۵ میلیون (تا دیروز سی بهمن ۳۷۰ بود که یهو خودرو گرون شد) ، قولنامه و چک به عنوان ضمانت داده میشه ، ویژه استان کرمان،

😐

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگ به سود خریدار باشه خب تو استان خودت بزار با سر میبرن چرا نی نی سایت میای میگی🤔برام جالب میپرسم 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

اگ به سود خریدار باشه خب تو استان خودت بزار با سر میبرن چرا نی نی سایت میای میگی🤔برام جالب میپرسم&n ...

اینجا هم گذاشتم ، قطعا به سود خریدار هست ، درسته ۳ ماه پولش گرو هست یا ماشینشو میفروشه و پیاده میشه، اما باز ماهی ۵۰ تومن رو ماشینش سود داره

منظورتو دقیقا نگرفتم

ببخشید کرمان هستید شما !!؟

حواله پارس معمولی میفروشم ، با موعد تحویل سه ماهه ، مبلغ قرعه کشی هم خود شخص پرداخت کرده ، بابت ضمانت فقط و فقط چک و قولنامه داده میشه ، وکالت‌نامه تعویض پلاک و نقل و انتقال سند خودرو میره برای بعد ، مبلغ ۴۱۵ تومن ! قیمت بازار آزاد ۵۵۰ تومن ، یعنی راحت ماهی ۵۰ تومن رو حواله داره، 

توضیحات کامل را خدمتون عرض کردم.

سلام عزیزم حواله ماشین رو فروختید؟؟ 

سلام ، ممنونم   

بله هنوز حواله داریم، قیمت ها به روز هستند ، باید قیمت روز را بگیرم، ولی قیمت هشتم بود : پارس معمولی ۳۹۰ ، TU5 ؛ ۴۷۰ ،