2777
2789
یادمه خالم هشت سال باردار نشد چقدر زجر کشید ولی خونش که ساخت باردار شد  الان میگه خدا اگه اول ...

شما به خداتوکل کن خودش توبهترین زمان بهترینا نصیبت میکنه اما تلاشتوبکن حتما

من همانم که توغمگین بشوی میمیرد💌همسرعزیزترازجانم خوشحالم که دارمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا از دایی های من چندسال منتظر بودن. یکیشون 7سال انتظار کشید الان دخترش 18سالشه. اون یکی 23 ساااال منتظر بودن. الان دوتا بچه داره دختر و پسر. 13 و 14 ساله. اینها دنبال درمان هم بودن. حتی یزد هم رفتن. ولی مامانم و خاله هام هیچ وقت ازشون پرس و جو نمیکردن که اذیت نشن. ولی خیلی براشون دعا کردن. شما هنوز فرصت داری. ناامید نباش. الان که علم هم پیشرفت کرده. ناباروری نداریم. توکل کن بخدا و دنبال درمان باش. بی خیالی و استرس نداشتن هم خیلی اثر داره.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
سختی خودمون کم نیس با یه عده از خدا بیخبر هم باید همکلام بشیم. این چه میدونه من چنبار از مطب دکترا ...

راست میگی من یادمه مادرم آمپول می زد اما واقعا میگم بسپار به خدا و آرامش داشته باش ذکر بگو ختم صلوات بردار خدا کمکت کنه حساس هم نباش مادر شوهرت نمی دونه که اقدامی ...از سر دلسوزی گفته  بعدشم همه که یه جور تربیت نشدیم نی نی سایت هم مثل بقیه جامعه بی شخصیت و بی ادب زیاد داره که تربیتشون مشکل داره...

راست میگی من یادمه مادرم آمپول می زد اما واقعا میگم بسپار به خدا و آرامش داشته باش ذکر بگو ختم صلوات ...

الهی خدا هرچی میخوای به خودت و خانواده ات بده.

از ته قلبم میگم.

خیلی ختم نذر چله برداشتم.دائم هم دارم.

معتقدم خدا باید بخواد.

ان شاالله خدا برا هممون بخواد

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
سختی خودمون کم نیس با یه عده از خدا بیخبر هم باید همکلام بشیم. این چه میدونه من چنبار از مطب دکترا ...

عزیزم پستتو خوندم ناراحت شدم منم یه مادرشوهر بیشعور داشتم هرجامینشست میگفت عروسم ضعیفه حامله نمیشه الان من طلاق گرفتم دوباره ازدواج کردم باردارم وعروس جدیدش باردارنمیشه بیخیال حرف بقیه باش من طب سنتی راامتحان کردم خیلی عالی بود واسم اگرشوهرت مشکل نداره رحمت راگرم کن بزن گوگل گرم کردن رحم حکیم خیراندیش خیلی عالیه فقط استرسو ازخودت دورکن یوگاانجام بده برقص بیرون بروخوش بگذرون اصلا به بچه فکرنکن درکنارش خودتاتقویت کن انشالله بهه لطف خدا سریع نتیجه بگیری 

الهی خدا هرچی میخوای به خودت و خانواده ات بده. از ته قلبم میگم. خیلی ختم نذر چله برداشتم.دائم هم د ...

ممنونم عزیزم انشالله هم برای شما همیشه خیر و خوشی و بچه های سالم و صالح 

برات درخواست دوستی می فرستم تایئید می کنی ؟منتظرم خبر حاملگیتو بهم بدی 

ختم 124 هزار صلوات هم خیلی خوبه من دارم انجام میدم

عزیزم پستتو خوندم ناراحت شدم منم یه مادرشوهر بیشعور داشتم هرجامینشست میگفت عروسم ضعیفه حامله نمیشه ا ...

خدا نی نیت رو بهت ببخشع گلی.

هی خواهر 

خییلی راه ها رفتم...

ممنونم عزیزم انشالله هم برای شما همیشه خیر و خوشی و بچه های سالم و صالح  برات درخواست دوستی می ...

ممنون ازت.

بله حتما باعث افتخاره داشتن دوست باشعوری مثل شما

خدا نی نیت رو بهت ببخشع گلی. هی خواهر  خییلی راه ها رفتم...

ممنون عزیرم انشالله خیلی زود خبرمامان شدنتوبشنوی من باچندتاازبچه هااینجااشناشدیم حدود ۱۲ نفربودیم من اون موقع تازه میخواستم اقدام‌کنم یه گرم تشکیل دادیم براتبادل تجربه بعدهممون شروع کردیم شکر گزاری یه دفتربرمیداری هرروز ازخدابابت نعمتایی که داری شکر میکنی وبابت نعمتایی که میخوای داشته باشی مثلا بنویس خدایا شکرت که من این ماه باردارمیشم هرروز تکرار کن خیلی خیلی موثره حالا من نمینوشتم اماهرموقع تنهابودم بلند شکرگذاری میکردم الان ۳ماهه گروهاداریم واز۱۲ نفر ۹نفرمون بارداریم

من ۳ سال منتظر بودم تو این سه سال یه سقط خودبخودی هم داشتم ولی خواست خدا این بود که الان باردار بشم

چیزی رو که خدا میخواد بنده خدا هر کاری هم بکنه نمیتونه عوضش کنه

به نظرم اگه شوهرت ضعیفه شبا بهش چای نبات و زعفرون+۱قاشق چایخوری تخم هویج پاک شده بده بخوره

صبحا هم ناشتا زرده تخم مرغ نطفه دار محلی+۱قاشق چایخوری عسل+۱قاشق چایخوری تخم هویج پاک شده+۱قاشق چایخوری روغن زرد

ایشاللا به زودی دامن همه منتظرا سبز بشه و خدا بهشون اولاد سالم و صالح بده💗

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
ممنون عزیرم انشالله خیلی زود خبرمامان شدنتوبشنوی من باچندتاازبچه هااینجااشناشدیم حدود ۱۲ نفربودیم من ...

ای جانم.الحمدلله.وای خداروشکر.چه خبر خوشی دادی.چشممم به روی چشمم ممنونم ازت یه دنیا.

استارتر جان موتیلیتی بوست رو هم برای بهبود تحرک امتحان کن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2790
2778
2791
2779
2792