2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 84 پست
باورت میشه الان که دارم پیام میدم سه تا الپرازولام خوردم اثر نکرده مغزم رد داده

چیکبار کردی با خودت ک اینجوری شدی؟

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصن نازا نداشتیم تو خانواده نمیدونم چرا خدا لایق مادر شدن نمیدونه منو

عزیزم من نازا و این حرفا رو بنداز دور بابا،حتما تو میتونی چرا نتونی، ولی فقط کوتاه نیا و تا آخرش برو انگیزه ات رو ازدست نده و ناامید نشو

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
عصابم داغونه سرماخوردم به شوهرم گفتم ببرتم دکترسرکاره چندبارپیام دادم بهانه اوردزنگ زدم گفت داری میر ...

خودت مگه کجی پاشو برو دکتر دیگ شوهرتون میخوای چیکار

یا با خواهر یا مامانی چیزی برو

والا من کاری نکردم ام اس گرفتم نصف مغزم بیش فعال نصفش کار نمیکنه واسه همینه نمیخوابم

ان شاءالله خوب شی

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
 دکتر که خدا نیس،خدا بخواد میشه نگران نباش

همين ديگه 

خدا بايد معجزه كنه كه معجزه كردنش هم سخته بايد خيلى در خونشو بزنى تا معجزه اتفاق بيوفته 

من چند سال زندگى سختى داشتم گفتم ازدواج كنم به آرامش ميرسم بچه دار بشم مزه زندگى رو بچشم اينم اينطورى شد 

معجزه براى خدا كارى نداره ولى من انقدر خسته ام كه حتى نميتونم دعا كنم