من نامزدم و نامزدم خیلی غرور داره اینکه نباید عشقمو و ....صدام کنه . من صداش کردم جانم نگه اینا کارای بچگانس میگه بقران خسته شدم منم دلم میخواد یکم اهمیت ببینم سه سال دوست بودیم خیلی رمانتیک و عاشقانه بود الان کلا عوض شده همه کارش نه تنها حرف زدن
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶 نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش بهعمه آزاد) من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
[QUOTE=275411948]خدایی ایده این اسم کاربریو از کجا اوردی😂😂[/QUOT نی نی سایت برام نمیومد منم چن ...
دیگه عوض نمیشه ک
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶 نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش بهعمه آزاد) من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
آی گفتی بقران هزار بار گفته شما بچه هستین نمیدونم اذیت میکنین میگم بابا شما مثلا ب ماشینتون دوس تدارین هی خرج میکنین ما هم دوس داریم یکم محبت کینن نازمنو بکشین😒ب کی میگم