2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 29 پست
بشین باهاش حرف بزن 

خدایی ایده این اسم کاربریو از کجا اوردی😂😂

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=275411948]خدایی ایده این اسم کاربریو از کجا اوردی😂😂[/QUOT نی نی سایت برام نمیومد منم چن ...

دیگه عوض نمیشه ک

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
نمیتونم😕😂

😂😂❤️

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
اونا میگن ما مرض داریم 

آی گفتی  بقران هزار بار گفته شما بچه هستین نمیدونم اذیت میکنین میگم بابا شما مثلا ب ماشینتون دوس تدارین هی خرج میکنین ما هم دوس داریم یکم محبت کینن نازمنو بکشین😒ب کی میگم

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  
آی گفتی  بقران هزار بار گفته شما بچه هستین نمیدونم اذیت میکنین میگم بابا شما مثلا ب ماشینتون دو ...

اصلا نمیفهمنن درک و شعورررر ندارن امشب همسرم پیش برادر شوهرم ابرومو برد اشغال بخاطر بچه

مامان دوتا فرشته 😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز