2777
2789
عنوان

بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست
اگر چنین شخصی در اطرافتون دارید تروخدا بیفتید دنبالش درمانش کنید تنهاش نزارید تنهایی برای این افراد ...

ای کاش جمله تون رو خیلی خیلی بزرگ می نوشتن تو جاهای مختلف شهر ها نصبش میکردن 

منم افسردگی شدید داشتم امام زاده شهرمون شفام داد یعنی اگه لطف این حضرت نبود منم مرده بودم تا حالا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر چنین شخصی در اطرافتون دارید تروخدا بیفتید دنبالش درمانش کنید تنهاش نزارید تنهایی برای این افراد ...

خودم هستم.

امروز ک پیش دکتر بودیم دقیقا حرف های شما رو میزدن و گفتن ممکنه بستریم کنن

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
آره  برادرم کادر درمان هستش  یادم میاد یه روز میگفت یه نفر هیچ روش درمانی روش اثر نکرده ...

اهااا ک اینطور!

ای کاش جمله تون رو خیلی خیلی بزرگ می نوشتن تو جاهای مختلف شهر ها نصبش میکردن  منم افسردگی شدید ...

الهی شکر کِ شفا گرفتین 

متاسفانه بیماری افسردگی خیلی خاموشِ خیلی سخت اطرافیان درک میکنن و در صدد کمک میان بر عکس بیماری جسمی کِ همه میان دور و برت رو شلوغ می کنن

سلام عزیزم من ختم و چله و...میخونم برای ازدواج و سلامتیتون میتونم چله بردارم و یه هزینه ب دلخواه خودتون یگرم میخوام هزینش بدم ب مامانم نمیخوام از شوهرم پ ل بگیرم و مادرم زیر دین داماد باشه...

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون
سلام عزیزم من ختم و چله و...میخونم برای ازدواج و سلامتیتون میتونم چله بردارم و یه هزینه ب دلخواه خود ...

دستتون درد نکنه 

انشاءالله مزاحمتون میشم

علاعمت چیه گلم

افسردگی خیلی شدید دارم.چند روز پیش رفتم پیش روانپزشک گفت امکان داره ک بستری بشم.

اصلا حوصله هیچی رو ندارم همش گریه میکنم و ب خودکشی فکر میکنم