2733
2739
عنوان

فوت و فن یه فسنجون خوشمزه چیه؟

710 بازدید | 15 پست
لطفا راهنمای کنید من الان پیاز رو رنده کردم دارم تفت میدم شما گردو رو به پیاز اضافه میکنید و تفت میدید یا به آب اضافه میکنید/
گردو رو حتما با پیاز تفت بده مرغت رو هم حتما اول تفت بده بعد بپز رب انار رو زیاد بریز البته اگه مزش ملس باشه بذار خوب جا بیفته زعفرون هم کمی بزن
ﺩﺷﻤﻨﯽ ﮐﻪ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﮐﯿﻨﻪ ﻭﺭﺯﯼ ﮐﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﻔﯿﺎﻧﻪ ﺗﺤﻘﯿﺮﻡ ﮐﻨﺪ، ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻫﻢ.
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
2740
ببین من همیشه اول پیازو تفت میدم بعد گردو اضافه می کنم یه تفت میدم بعد مرغم رو اضافه می کنم و 20 دقیقه با فلفل و خیلی کم زردچوبه تفت میدم که بوی بد مرغ گرفته بشه بعد رب انار و زعفرون رو اضافه می کنم و میذارم 2 ساعت خوب جا بیفته
ﺩﺷﻤﻨﯽ ﮐﻪ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﮐﯿﻨﻪ ﻭﺭﺯﯼ ﮐﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﻔﯿﺎﻧﻪ ﺗﺤﻘﯿﺮﻡ ﮐﻨﺪ، ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻫﻢ.
نه نیاز نیست جدا تفت بدی یه کم زیرآب گرم بگیر حتی اگه ازهم جدا هم نشد تو قابلمه بذاری و درشو ببندی خودش باز میشه
ﺩﺷﻤﻨﯽ ﮐﻪ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﮐﯿﻨﻪ ﻭﺭﺯﯼ ﮐﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﻔﯿﺎﻧﻪ ﺗﺤﻘﯿﺮﻡ ﮐﻨﺪ، ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻫﻢ.
فدای تو.نوش جون به جای منم بخور چون من عاااااااااااشق فسنجونم
ﺩﺷﻤﻨﯽ ﮐﻪ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﮐﯿﻨﻪ ﻭﺭﺯﯼ ﮐﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﻔﯿﺎﻧﻪ ﺗﺤﻘﯿﺮﻡ ﮐﻨﺪ، ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻫﻢ.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687