2777
2789
عنوان

بلند حرف زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چه عصبی بشم چه حرف عادی صدام تنش میره بالا .

فکر کنم شوهرم دوست داره صدا خفه کن بزاره تو گلوم .

ممکنه گوشم یکم سنگین باشه؟؟؟ 😉😉

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

من اگه راهکار بلدبودم خودم اجراش میکردم😂

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

اسی یه نخ ببند دور انگشت اشارت . اون نخ نماد اینه که اروم صحبت کنی و هیجانتو کنترل کنی.هر زمان که کنترل ولوم صدات از دستت در رفت اون نخ جلو چشمته و بهت یاداوری میکنه اروم صحبت کنی

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
منم چه عصق بشم چه حرف عادی صدام دنش میره بالا . فکر کنم شوهرم دوست داره صدا خفه کن بزاره تو گلوم . ...

تو نت نوشته بود صدای بعضیا بلند تره ما خانوادگی اینطوری هستیم فقط من فکر تغیر خودمم به اونام تذکر میدم بعضی مواقع ولی خودمو نمیدونم چیکارکنم 

تو نت نوشته بود صدای بعضیا بلند تره ما خانوادگی اینطوری هستیم فقط من فکر تغیر خودمم به اونام تذکر می ...

ما هم خانوادگی تن صدامون بالاست زن و مرد به خانواده پدری ام رفتم تن صدام خیلی بالاست 

اسی یه نخ ببند دور انگشت اشارت . اون نخ نماد اینه که اروم صحبت کنی و هیجانتو کنترل کنی.هر زمان که کن ...

دقیقاً من وقتی میرم جایی این کارو انجام میدم جدیداً خیلی تاثیر داره