2821
2789
عنوان

با ۵۰۰ میلیون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 18 پست

پارس صفر میخرم

چون هیچ ماشینی ماشین صفر نمیشه و اینکه داخلش حسابی جا دار هست و موتور قوی داره ظاهرش عاااااالیه و نسبت به ماشین های مدل بالا وسایلش ارزون تره برای تعمیرات 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
دوستم از اردیبهشت ۱۴۰۱ دارن ک فوق العاده راضین...یکی از اقوام ۱۴۰۰ شو داره ک راضیه ولی من متوجه شدم ...

ممنون از راهنماییت دوستم

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پارس صفر میخرم چون هیچ ماشینی ماشین صفر نمیشه و اینکه داخلش حسابی جا دار هست و موتور قوی داره ظا ...

ممنونم گلم

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت