2777
2789

توی کتاب سیاحت غرب نوشته بود سوره جاثیه متعلق به حضرت زهرا س و  وسره انسان متعلق به حضرت علی ع هست اگه این سوره ها رو به نیابت از میت هدیه کنید به حضرت علی و حضرت فاطمه ایشان ثوابش رو به میت پس میدن... سوره ملک هم وقتی میرید قبرستان بخونید خیلی حال اموات رو خوب میکنه... اگه بدونی چقدر برادرت به این چیزا نیاز داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی کتاب سیاحت غرب نوشته بود سوره جاثیه متعلق به حضرت زهرا س و  وسره انسان متعلق به حضرت علی ع ...

مامان من فقط خودشو میزنه گریه میکنه هر کی میبینه میگیم یک ساله مرده یجوری هر روز گریه میکنه انگار همین الان خبر مرگ داداشمو شنیده

ولی پدرم بهتره هر شب جز ب جز قران رو میخونه براش 

خودمم ک اوت

مامانم گوش نمیده به حرف هیچکس وضعیت رو بدتر میکنه

یکی از اقوام ما ۲۰ سال پیش پسر جوونش سرطان گرفت فوت کرد توی روستاشون خاکش کردن..الان همه بچه هاش انگلیس هستن خودش هم یه مدت رفت انگلیس..الان برگشته رفته توی روستا زندگی میکنه صبح به صبح میره سر خاک پسرش..بعد بیست سال...داغ فرزند خیلی سخته... خدا به دلش نگاه کنه

حتما پسر دوست هم هست..به اون داداشت هم توجه نمیکنه؟

مامانم بیشتر هنگ کرده از فوت برادرم مخصوصا فوت برادر شوهرم کلن حالش خوب نیست اگه داداشم  یجور دیگه فوت میکرد شاید اینقد داغون نبود

همه مون رو دوست داشت مامانم جوری نبود ک بگم پسرا رو بیشتر ولی الان بیخیال همه چی شده 

اون برادرم رو چرا ولی بعد فوت برادرم کاری به ما نداره اینقد کاری نداره ک با ازدواج من محالفت چندانی نکرد گفت خب فکر میکنم تو هم مردی☹️

مامانم بیشتر هنگ کرده از فوت برادرم مخصوصا فوت برادر شوهرم کلن حالش خوب نیست اگه داداشم &n ...

آخی خدا به دلش آرامش بده🖤😔

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔