آره بخاطر همین کسیو قبول نمیکنم. البته به چشمم نمیان
تموم میشه این روزا
بعد تاریکی روشناییه
بعد شب روزه
حالت دلت خوب باشه انشالله ❤
اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!...
خو انقد بمون باش 'تا خارو حقیرت کن تایه روز بخودت بیایی بفهمی چه دردی خوردی
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
از عمق جمله هاش معلوم بود انقدر عمیق بود غرق شدم😂😂
ببین عشقم به نظر من یه مدت همنیجوری باهاش به عنوان رفیق باش و درگیر رابطه ی عشقی نشو امتحانش کن اگه اوکی بود بعد با ملاحظه وارد رابطه شو ، منم دوستم همچین حالتی رو داشت پسره یه روز خوب بود یه روز بد یه روز با دوست من یه روز با دخترای دیگه ولی خب اخرش بهم زدن از اونجایی که دوست منم خیلی احساسی بود خیلی اذیت شد ولی خب ما کمکش کردیم اوکی شه ولی به نظرم زیاد وارد فاز عشقی و اینا نشو پسرا مدلشونه فقط میخوان اوقات فراغت بگذرونن این دخترا هستن که دل میبندن و ضربه میخورن
نه عزیزم اصن بعد۴۵ روزاومد ایناروگفت دوسه روزپیش دیگه هیچی نگفت ، نگفت که بازم باهم باشیم یاچیزی یطو ...
عزیزم انقد ساده نبااااش این یارو بهتر ازتو پیدا نکرده
باخودش میگ این ک سادس هروقت هیچکی پیدا نکردم میرم باش قبول میکنه
یکی بهتر میدا کردم خیانت میکنم باز برمیگردم این دختر ساده بازم هستش
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)