2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 90 پست
اها ، خب پس داروها رو ادامه بده ، ببین در هر بار اقدام اگه تخمک و اسپرم سالم وجود داشته باشه بیست و ...

ایشالله این بارم میخام برم واسه دکترم .هزینه امم زیاد میره بیمه ندارم جلسه قبل ۲ ملیون خرجم رفت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالله این بارم میخام برم واسه دکترم .هزینه امم زیاد میره بیمه ندارم جلسه قبل ۲ ملیون خرجم رفت &nbs ...

بیمه تکمیلی بگیر حتما ،به خصوص که قصد بارداری داری

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اها ، خب پس داروها رو ادامه بده ، ببین در هر بار اقدام اگه تخمک و اسپرم سالم وجود داشته باشه بیست و ...

چرا الکی تو اخبار گفتن زنان باردار و اونایی که نازا هستن تمام دارو و آزمایشات واسشون مجانی هس ولی الان نیس

ایشالله به حق فاطمه زهرا دوتامون زووودی بیایم خبر بارداریمونو پخش کنیم.

ان شاءالله🤩

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
شما گفتین مشکلتون چیه؟

من خودم مشکلی ندارم همسرم مشکل داره🫠

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
چرا الکی تو اخبار گفتن زنان باردار و اونایی که نازا هستن تمام دارو و آزمایشات واسشون مجانی هس ولی ال ...

یه چیزایی تو سایت شنیدم ، یادم نیست ، یکسری مراکز هستن که هزینه های درمان ناباروری رو خیییییییلی کم میگیرن خیلی کم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راستی بیمه تکمیلی بگیری شنیدم باید هر ماه بیمه واریز کنی .راست میگن؟؟

نه یکساله است 

راستی بیمه تکمیلی بگیری شنیدم باید هر ماه بیمه واریز کنی .راست میگن؟؟

اره ولی تو بارداری و حتی هزینه بیمارستان رایگان میشه یا اینکه رسید میبرید پولتونو برمیگردونن

مشکلشون چیه

مشکل اسپرم داره هر چی دارو مصرف کرد تاثیری نداشت 

بعدش گفتن یکی از رگهای بیضه فلج شده بخاطر همین نمیتونه اسپرم تولید کنه

میدونی الان بخام بگیرم چقد هزینه باید بدم؟

بیمه سامان طرح های مختلف قیمت های مختلف داره که پوشش دهیشون متفاوته ، برای یکسال من سه و هشتصد دادم ، که کمترین طرحش بود ولی خوبه راضیم 

منم پری نشدم ۴۲ روزه .دکتر بی بی چک زد هاله کم رنگ داشت ولی گفت منفی هستش من بازار میگردم خونه میام ...

یه ازمایش بارداری میدادی خب، هاله هم نشونه بارداری میتونه باشه ولی آزمایش بتا بده خیالت راحت بشه

خدا ی مهربونم شکرت