2777
2789
کم کم کمتر میشه کمپرس یخ بزار برای من خیلی خوب بود و مسکن دیگه چاره ی دیگه ای نیست ولی کم کم دردش تح ...

انجام میدم خیلی مراعات میکنم همش آب نمک کمپرس یخ مسکن هر شش ساعت انگار فکم داره درمیاد استرس داشتم گفتم نکنه مراحل بعدشم همین بساط باشه خودم این پیچ و بکنم بندازم دور سگ شدم بخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انجام میدم خیلی مراعات میکنم همش آب نمک کمپرس یخ مسکن هر شش ساعت انگار فکم داره درمیاد استرس داشتم گ ...

بخدا تا یکماه منم نمیتونستم فکمو  حرکت بدم گریه میکردم میفهمم چی میگی مسکن ها هم جوابگو نبود 

نهههه مرحله سختش همین بود بقیش آسونه نگران نباش

عزیزم نگرانت نکنم ولی یکی از همکارام دردشدید داشت رفت دکتر فهمید ایمپلنتش پس زده   من ایمپلنت ک ...

رفتم عزیزم گفت التهاب لثه چون لثه درد دارم دورش همه ورم کرده حالت قرمز حالا بهم قرص داده بخورم دوروز دیگه برم ببینم چجوریه

خوبه خداروشکر پس نزده انشااله بهتر می شی 

خدا کنه زودتر خوب بشم بخدا فقط شش روز من دارم زجر میکشم  خدا ازشون نگذره که نمیگن انقدر درد داره وگرنه عمرااااا انجام میدادم

میفهمم واقعا مسکن بخور و کمپرس یخ بزار امیدوارم بهتر بشی

سلام من پیوند استخوان داشتم وقتی از بی حسی درومد درد انچنانی نداشت خوابیدم نصف شب با درد شددیدد از خواب بیدار شدم دیدم ورمشم بیشتر شده نکنه فکم پایه ایمپلنت و پس زده خیلی میترسم شما شب اول درد داشتین ؟

جواب ابلهان خاموشی است
سلام من پیوند استخوان داشتم وقتی از بی حسی درومد درد انچنانی نداشت خوابیدم نصف شب با درد شددیدد از خ ...

سلام 

اصلا نترس طبیعه احتمالا تازه اثر بی حسی ها رفته آستانه درد کم میشه پس طبیعیه و ورم هم طبیعیه اصلا نترس من خودم تا یک هفته حتی خونریزی و درد داشتم اگر بقیه پستامو بخونی همینجا متوجه میشی ترس نداره اصلا کمپرس یخ بزار و مسکن بخور امیدوارم بهتر بشی